KREATÍV <ÚJRA> KARÁCSONY

Az újrahasznosítás jegyében közös karácsonyi készülődésre és kreatív alkotásra invitálja a Budapest Projekt Galéria a gyerekeket december 14-én és 21-én, szombat délutánonként 14.00-18.00 óráig.

A KREATÍV <ÚJRA> KARÁCSONY foglalkozás során újrahasznosított alapanyagok - ünnepi papírok, előkészített csomagolási hulladékok és egyéb eszközök - felhasználásával hazavihető karácsonyi ajándékokat készíthetnek az érdeklődők:
- ünnepi díszeket,
- ajándékkártyákat,
- ajándékcsomagoló anyagokat,
amelyeket a helyszínen készített pecsétek és bélyegzők segítségével varázsolhatnak egyedivé a gyerekek.

A Budapest Projekt Galéria és a Cellux csoport munkatársai szeretettel várnak minden olyan 6-12 évest, akinek kedve van saját kezűleg elkészíteni a családjának szánt karácsonyi meglepetéseket, melyeket természetesen haza lehet vinni.
Akik mindebben a segítségetekre lesznek: a Cellux Play animátorai. "2006 óta tartunk játékos alkotó foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek, ahol a kreativitás fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Tervezői hátterünk miatt fontos számunkra, hogy a résztvevők egyedi és szerethető tárgyakat készítsenek az újrahasznosítás jegyében, és a közös alkotás közben olyan fontos témákat is felvessünk, mint a fenntarthatóság vagy a társadalmi felelősségvállalás kérdései."

Az eseményen való részvétel ingyenes!
Időpont:
2019.12.14. (szombat) 14.00-18.00 óra
2019.12.21. (szombat) 14.00-18.00 óra

Helyszín: Budapest Projekt Galéria
Cím: 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16.
Facebook: https://www.facebook.com/budapestprojektgaleria/
Esemény részletei: https://bit.ly/36lKlBF