Lucy Liu és Snoop Dogg is benne lesz Milla Jovovich Mad Max-filmjében

Sztárparádéval készül James Franco posztapokaliptikus thrillere, a Future World.

Alighogy megírtuk Milla Jovovich nagy visszatérését a posztapokaliptikus zsánerhez, a Variety cikkéből kiderült: Lucy Liu, Suki Waterhouse és Snoop Dogg is benne lesznek a Mad Max 4 sikerét meglovagoló Future Worldben. A filmet James Franco rendezi, és ő az egyik főszereplő is a fenti sztárok mellett, valamint eredetileg a forgatókönyvet is ő írta meg, csak utána Bruce Cheung és Jay Davis még pofozgattak rajta itt-ott.

A sztori természetesen a disztópikus közeljövőben játszódik. A pusztaságot uraló barbár hordák között szigetként áll a tehetősek menedéke, az Oázis. Csakhogy a település hercegének anyját egy halálos kór támadja meg, ezért a fiú veszélyes utazásra indul a bőrszerkós martalócokkal teli sivatagba, hogy ellenszert találjon. Az útra egyedül az Ash nevű robottestőre kíséri el, neki kell majd megverekednie a pusztaságot zsarnokként uraló hadúr embereivel - akik között a legveszedelmesebb egy gyönyörű nőnek kinéző gyilkos kiborg.

Sajnos azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy melyik sztár melyik szereplőt fogja alakítani, bár a Deadline szerint Milla Jovovich egy drogdíler lesz (holott a dögös harci robot szerepe sokkal jobban állna neki).