Már öten vannak a Törvény nevében új évadában

Azt már rég tudtuk, ki lesz a két férfi főszereplő, akik felváltják a zseniális Harrelsont és McConaughey, és Taylor Kitschről is értesültünk, és most már azzal is tisztában vagyunk, hogy kik lesznek a lányok.

Colin Farrell már korábban jóval korábban elkotyogta, hogy ő játssza A törvény nevében második évadának egyik főszerepét, és az HBO hivatalos bejelentéséből az is kiderült – elég nagy meglepetésre -, hogy Vince Vaughn lesz a partnere. Pontosítunk, az első résztől eltérően itt nem két együtt dolgozó rendőr a főhős, hanem,  míg Farrell egy korrupt zsarut játszik majd, akit egyszerre irányítanak sáros főnökei és a maffia, addig Vaughn egy maffiózót alakít, aki éppen akkor akar egy legális üzletbe kíván befektetni, mikor társát a meggyilkolják, és ezzel egész birodalma veszélybe kerül. Bár csak félig tekinthető hivatalosnak, de Taylor Kitsch egy interjújában azt nyilatkozta, hogy szerepet kapott a második évadban, és akárcsak Vaughn esetében, ezt a hírt is némi kétkedéssel fogadták a széria rajongói. A Variety szaklap közben leplezte a női főszereplőt is: a hol szőke, hol barna, és főleg romcomokból ismert Rachel McAdams lesz az, aki mellé időközben befutott az angol Kelly Reilly, aki a két Sherlock Holmes filmben Dr. Watson feleségét alakította, és ő volt a főszereplője a Gyilkos kilátások (Eden Lake) című horror főszereplője.

A szintén nyolc részes, epizódonként egy-egy órás epizódból álló minisorozatot az egészet kitaláló Nic Pizzolato írja, talán rendezni is fog benne, és az első két részt Justin Lin (Halálos iramban 4-5-6.) rendezi, a forgatás pedig hamarosan kezdődik Kaliforniában: a premier valamikor 2015. második felében várható.