Mark Hamill leírta a nevét, és ezzel nagy sikert aratott

A Twitteren pörög Mark Hamill neve. Csak a neve, semmi más.

Vannak olyan emberek a világon, akiknek elég, ha csak a nevüket említik, és máris online szenzációvá válnak, és úgy tűnik, Mark Hamill is közéjük tartozik. A Star Wars-legendát @LozzaBean12 jelölte meg egy posztban, amelyben mintegy mellékesen odavetette, hogy "csak annyit kellene tweetelned, hogy 'Mark Hamill', és máris több ezer like-ot kapnál". Hamill nem hagyta ki a lehetőséget, és amúgy is szeret bolondozni, kitweetelte a nevét, és alig több mint 14 óra alatt majdnem félmillió like-ot szerzett, így a rajongói felvetés bizonyságot nyert.

 


Hamill meglehetősen aktív a Twitteren, és korábban azt nyilatkozta, hogy ez az egyetlen olyan közösségi média fiókja, amelyen mindig ő maga posztol. A színésznek több mint 4,7 millió követője van az oldalon, és a posztja, azaz a neve rögtön virálissá vált:  sokan vagy megemlítették, vagy bejelölték őt a trendi témák közt, miközben megpróbálták a saját nevüket is elszabadítani, nyilván kevesebb sikerrel. Végül körülbelül 30 000 tweet szólt mindössze arról, hogy "Mark Hamill".

A színész meglehetősen aktív a közösségi médiában, legutóbb a TikTokra regisztrált, és három videóval jelenleg 2,2 millió követője van. Egy felhasználó méltatlankodott is, hogy az első videója rögtön félmillió követőt szerzett neki, a "színésznek" (az idézőjelet a méltatlankodó használja), aki egy "ősrégi" filmben játszott, mire Hamill válaszolt is neki.

 

@hamillhimself

Gr8ful for the warm welcome to TikTok! ##GiveThePeopleWhatTheyWant ##NoBS @dreadpiratedad

♬ ThatActorItsAJoke - Mark Hamill

 

Hamill azon is viccelődött, hogy a lánya piszkálja őt  online jelenlétével kapcsolatban:

Az egyetlen, amit teljesen magam csinálok, az a Twitter. Azt mondja: "De apa, az Instagram sokkal menőbb. A Twitter az öregeknek való." Erre én: "Én vagyok az öregek!". 

(Forrás: Movieweb)