Mark Hamill lesz Joker?

Alig egy hónapja startolt a Flash harmadik évada, de még javában forgatják az utolsó epizódokat. Érdekes képek bukkantak fel a Twitteren, amelyeken Mark Hamill gyanúsan hasonlít Jokerre - vigyázat, spoiler!


Hamill már korábban is felbukkant a Flash-ben: az eredeti, 90-es évekbeli sorozatban ő személyesítette meg az elmebeteg Trickstert, ami gyakorlatilag a Joker valamivel gagyibb változata volt. A karaktert, Hamillal együtt átmentették az új szériába is, bár sajnos elég gyengécske történeteket kapott. A forgatási fotók kapcsán is felmerült, hogy valójában most is a Trickster szerepében fogjuk látni, mert eddig kevés esély volt a DC leghíresebb karaktereinek felbukkanására.

Korábban ugyanis a DC képregénykiadót birtokló Warner megtiltotta a saját kis DC-univerzumát (Arrow, Flash, Legends of Tomorrow és a második évadától a Supergirl) építgető CW csatornának, hogy olyan karaktereket szerepeltessenek, akiknek mozis karriert szánnak. Így tűnt el az Arrowból a Suicide Squad és Deathstroke - pedig ő volt a sorozat legemlékezetesebb főgonosza. Szerencsére ez a hozzállásuk megváltozott - talán azért, mert ezek a sorozatok körökkel verik a filmeket-, így tűnhetett fel például Superman a Supergirlben, ő pedig kétségkívül a DC legemblematikusabb szuperhőse. 

De miért épp Hamill?  Pályafutása során már többször alakított őrült gyilkost (pl. Az éjféli stopposban), de már a Jedi visszatérben is elég pszichopata feje volt. Ám a legfőbb ok: a 90-es évek kultikus Batman rajzfilmsorozata óta általában ő adja a hangját a Bűn Bohóchercegének, eszelős nevetése még Jack Nicholsonét is veri. Mark Hamill A Joker.

A második évad vége után bekövetkezett Flashpoint jócskán megkavarta a sorozat idősíkját, így az sem lehetetlen, hogy az eddigi Trickster lett Joker, de az is előfordulhat, hogy a Supergirl párhuzamos világában, a Föld-3-on fog majd garázdálkodni. (Via tvweb)