Mit csináljak pénteken?

Segítünk. Maradj otthon, válogass az online programok között, sportolj, tanulj és hívd el a barátaidat egy virtuál buliba!

Ébredj velünk! - Suhanj Fitness #maradjotthonchallenge!

május 8., 8h

Ma Home office tesióra a Suhanj Fitness stúdió szuper oktatói segítségével, akik a facebookon élőben jelentkezve instruálnak majd titeket! Indítsátok velük a napot!

Trallala Zenebölcsi online

május 8., 10h

Éneklős, mondókázós, kacagtatós örömszerzés babáknak és mamáknak! A foglalkozásokat itt tudjátok követni!

Zenés gyermekfoglalkozások Veronakival LIVE

május 8., 10.30h

Rendszeres interaktív zenés, mesés live gyermekfoglalkozás a karantén idején Veronikával. A live közvetitéseket a Veronaki zenekar Facebook-oldalán tudod követni.

Csopa Ovi- és Sulikaland

május 8., 11h

Kémcső Jenő és Spatula Sára játékos foglalkozásai ovisoknak és kisiskolásoknak, hogy a Csodák Palotája kényszerű bezárása után se maradjon senki tudományos kalandok nélkül. Főleg a kicsik ne! Az adásokat pedig itt tudjátok követni.

 

Könyvbemutató Ljudmila Ulickaja videóüzenetével

 

május 8. 16h

 

Könyvbemutató Ljudmila Ulickaja videóüzenetével 2020. május 8-án 16 órakor. Morcsányi Gézával, a könyv fordítójával Nyáry Krisztián beszélget élőben a Líra Könyv Facebook oldalán.

Gárdonyi Géza Színház - Grimm-Szőke: Az ördög három aranyhajszála

május 8., 17h

Jankó, az egyszerű parasztgyerek, megszületésekor ígéretes, egyben hihetetlen jóslatot kap: hamarosan nagy-nagy gazdagság éri, és még a király lányát is megkapja feleségül. Így kezdődik egy kalandos történet... Közvetítés itt

Bartók Szonáta - Vendég: Woman Power

május 8., 19h

Bartók Szonáta - Vendégük: Woman Power - Palkó Panka, Zsifkov Anita, Szekeres Petra és Siegrist Cecília - akik nélkül nincs előadás. Az adást facebook, youtube és twitch csatornájukon is megtekinthetik, visszanézhetik.

Lendvai Ferenc és zenekara

május 8., 19.15h

A Karanténból Szól A Nóta pénteki koncertjén kitűnő zenészek igazi cigányzenét játszanak nekünk.

Orgonapárbaj - új generáció: Ronny Krippner (GB) és Dirk Elsemann (D)

május 8., 19.30h

Évek óta óriási érdeklődés övezi a Müpa orgonapárbajait, amelyek a művészek közti nemes versengés hagyományait elevenítik fel. Ezúttal is két különleges személyiség lép pódiumra, mindketten hangszerük mesterei.

Bonsoir, Espagne! - Mediterrán est II.

május 8., 19.30h

A Zeneakadémia 2017. november 15-i hangversenyének felvételén a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarát Madaras Gergely vezényli, a szakkommentátor Mona Dániel. Ide kattintva hallgathatod a koncertet.

Karanténestek 41. - Budapesti Fesztiválzenekar

május 8., 19.45h

Kezdd a péntek estédet hangversennyel, amit a Budapesti Fesztiválzenekar próbaterméből nézhetsz a zenekar hivatalos vagy facebook oldalán.

Jászai Mari Színház: Csoportterápia

május 8., 20h

Ha úgy érzed széthullott minden, ami volt, hogy nagy a gond, hogy egy ideje kissé borúsabb az ég, mint volt, akkor irány a csoportterápia. Közvetítés itt

Mary PopKids Kanapé Koncert

május 8., 20h

Kedvenc jammek a kanapéról s01e02! Tune in, zone out! Katt ide!

The Howl & The Hum (UK) Garden Wonder koncert

május 8., 21h

Az angol The Howl & The Hum zenekar disco popját mutatja meg nekünk, nem meglepő módon a nappalijában. Katt ide a zenéért.

Spirit Színház: A Direktor kérdez - Perjés János beszélgetőtársa: Szalay Bence

május 8., 22.30

Sok reményt kíván a Spirit Színház a megpróbáló időkben! Úgy döntöttek, hogy olyan sokat adtak nekik szeretettel, hogy minden este nyilvánossá tesznek egy eddig csak saját használatra tartott darabfelvételt. 2020. áprilisát követően az előadások felvételei 48 órán keresztül láthatóak. Házi felvételek, közönséggel. Az előadást itt nézheted.