Mit nézzünk 24-én a tévében?

Amíg várjátok az ünnepi vacsorát és az ajándékbontást, addig filmezzetek egyet közösen! Levetítik a Szépség és a szörnyeteget, az Agymanókat és a Karácsony Artúrt.

2017. december 24., vasárnap

Egy rendőrkutya kalandjai: Karácsonyi történet
TV2 - december 24., 7.05
12 éven felülieknek ajánlott!

A "Szegények karácsonyára" gyűjtött összeget akarja két elvetemült bankrabló ellopni, de a gyerekek és a megmentett rendőrkutya, Scoot közbelépnek...

A pót télapó
TV2 - december 24., 9.05
12 éven felülieknek ajánlott!

Lucy Cullinsról, a Teleshop rettegett produceréről senki se hinné el, hogy egyszer ő is volt gyerek. Szúr, mint a kaktusz és a munkáján kívül semmi sem érdekli. Egy nap azonban a szereplőválogatáson kifogja az igazi Télapót, aki utódot keres magának. A Mikulást igencsak sürgeti az idő, hisz mindössze négy hete van karácsonyig, hogy betanítsa a jelöltet, különben az Északi-sark megolvad és vége lesz a világnak. Az egyetlen lehetséges személy a posztra pedig nem más, mint Lucy, aki nem elég, hogy szőrösszívű, még kibékíthetetlenül haragszik is a Télapóra.

Karácsonyi kutyabalhé
SuperTV2 - december 24., 10.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Amikor a Mikulás és legújabb jó barátja rájönnek, hogy a világ összes gyerekéből kiveszett az ünnep szelleme, felkerekednek, és elutaznak New Yorkba. Igen ám, de egy baleset következtében az öreg hószakállú elveszíti az emlékezetét, és így már csak hű kutyája, egy kedves kis árva és új barátja, Will segíthet ismét megtanítani a világot, arra hogy miről szól igazából az ünnep!

Shelby: A kutya, aki megmentette a karácsonyt
RTL Klub - december 24., 10.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Shelby, a kiskutya megszökik az állatmenhelyről karácsony éjjelén, hogy új gazdit keressen. Hamarosan találkozik is Jake-kel, akinek minden álma, hogy bűvész lehessen. A kisfiú nem is sejti, hogy jobb segítőt keresve sem talált volna új barátjánál.

Macskarisztokraták
RTL Klub - december 24., 12.20
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Széltől is óvott, tündéri macskacsalád él a századforduló Párizsának egyik fényűző otthonában. Boldogságuk azonban csak addig tart, amíg a ház úrnője közzé nem teszi végrendeletét, melyben halála esetén a cicákra hagyja vagyonát - ha ők már nem lennének, akkor viszont a komornyik örököl mindent. A sanda szolga azonnal kész az ármányra és a cicák csakhamar az utcán - jobban mondva, az egyik messzi réten találják magukat. A szerencse azonban segítségükre siet, és a Párizs utcáin, kertjeiben, háztetőin élő macskák, cicák, cicusok, macsekok, valamint Roquefort, a családhoz hű egér segítségével visszaküzdik magukat otthonukba.

A szépség és a szörnyeteg
TV2 - december 24., 13.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Egy kis francia falucskában él egy káprázatosan szép, megejtően bájos és okos fiatal leányzó, Belle, akit szabályosan üldöz szerelmével a jóképű, de durva lelkű, törtető Gaston. Egy napon Belle apját elrabolja a környéken magasodó kastélyban lakó, rettegett szörnyeteg, és "váltságdíjként" a leányt kéri. Belle gondolkodás nélkül feláldozza magát, és önként besétál a szörny csapdájába. Ahogy telnek a napok, úgy ismeri és szereti meg egyre jobban a taszító külső mögött jólelkűnek és nemesnek bizonyuló herceget. Lassan kibontakozó szerelmük azonban nincs biztonságban: a csalódott, dühös Gaston hadjáratot indít a "szörnyeteg" ellen...

Agymanók
RTL Klub - december 24., 13.50
6 éven felülieknek ajánlott!

A tinédzserkor gyakran döcögős és akadályokkal teli. Nincs ez másként a fiatal lány, Riley esetében sem, akinek csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik - ők Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni San Franciscót, a Központban kitör a káosz. Bár Derű, Riley első számú és legfontosasabb érzelme megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, összetűzésbe kerül a többi érzelemmel, akik másként vélekednek arról, hogyan kell viselkedni egy új városban, egy új otthonban és egy új iskolában. 

Karácsony Artúr
Film+ - december 24., 14.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy akciót, amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

Hull a pelyhes
SuperTV2 - december 24., 14.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Howard Langstonnak, az elfoglalt üzletembernek nem marad ideje feleségére és kisfiára, Jamie-re. A szomszéd gyerek bezzeg igazi rénszarvast kap az apukájától, így Langston úgy dönt, hogy minden erejét latba veti és ha törik, ha szakad, megszerzi fiának minden gyerek aktuális álmát, Turbo Mant. Alaposan össze kell szednie magát, ha valóban teljesíteni akarja ezt a látszólag egyszerű kívánságot, mert ez a gyerekcsoda már hetek óta hiánycikk és mire a mindenre elszánt Howard végre talál egy elfeledett példányt, addigra már-már vérre menő harcot kell vívnia egy mindenre elszánt postással, aki szintén a kisfiának akar örömet szerezni. S miközben hősünk elkeseredett küzdelmet folytat az idővel, a kedves szomszéd csendben elfoglalja otthon Howard helyét. 

Aranyhaj és a nagy gubanc
RTL Klub - december 24., 18.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába. 

Laura karácsonyi csillaga
m2 - december 24., 19.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Laura és a családja karácsonyi vakációra indulnak, de az autójuk lerobban a nagy hóesésben. Egy fehér szakállú öregembernél találnak menedéket az erdő szélén. Laura meglát valamit a bácsi pajtájában, ahol csupa különleges dolog történik. Az okos kislány és kisöccse mindennek utánajárnak, sőt Laura még a kedvenc csillagát is segítségül hívja. Tomi csak azon izgul, hogy hogyan jut el hozzá a Mikulás ajándéka.