Mit nézzünk 26-án a családdal a tévében?

Két bejglievés között filmezzetek egyet! Levetítik a Vadregényt, a Szörny egyetemet, A barátságos óriást és A hobbit első részét.

2017. december 26., kedd

Kiskarácsony mindenáron
SuperTV2 - december 26., 7.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Egy kisváros büszke polgára, Danny elhatározza, hogy az idén olyan boldog karácsonyt szervez, amit még az űrből is irigyelni fognak. Annyi kis fényes villanykörtével akarja feldíszíteni házát, hogy a marslakók is jól lássák. Szomszédját, Steve-et ez a terv rettentően bosszantja és mindenképpen meg akarja akadályozni. A frontvonalak egyértelműek, a lövészárkokat kiásták. Két elvetemült családapa mindenre kész, hogy pokollá tegye a szomszédja életét. 

Vadregény
Cool - december 26., 9.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Kedvelt mesehősök kelnek életre és keverednek új kalandokba a klasszikus Grimm-mesék e sajátos, modernizált keverékében. Többek között Hamupipőke, Piroska, Babszem Jankó és Aranyhaj története elevenedik meg, amelyet egy pékmester és feleségének élete foglal keretbe. Miután mindketten arra vágynak, hogy végre családjuk legyen, találkoznak a titokzatos boszorkánnyal, aki azonban megátkozza őket. Hogy megtörjék az átkot, kalandos útra indulnak a közeli erdő sötét titkokat rejtő fái közé. 

Elátkozott Ella
TV2 - december 26., 11.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával. Csupa szívjóságból elvarászolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.

Apád-anyád idejöjjön!
Cool - december 26., 13.25
6 éven felülieknek ajánlott!

A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie megdöbbenve veszi tudomásul, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv: helyet cserélnek és összehozzák szüleiket. A tervet azonban veszélyezteti a papa csinos és nagyravágyó barátnője. 

A hobbit - Smaug pusztasága
Film+ - december 26., 14.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Zsákos Bilbó, a varázsló Gandalf és a Tölgypajzsos Orin vezette tizenhárom törp folytatja útját a Magányos Hegyhez, hogy visszaszerezzék Erebort, a törpök mágikus királyságát, ahol most a gonosz sárkány, Smaug az úr. A Ködhegységen túljutva a Bakacsinerdő felé indulnak, ám Gandalf elválik tőlük. Az erdőben óriáspókok támadják meg őket, majd a törpöket elfogják az erdőtündék, ahonnan Bilbó szabadítja ki őket. Tóvároson keresztül vezet az út a Magányos Hegyhez. 

A barátságos óriás
RTL II - december 26., 15.20
6 éven felülieknek ajánlott!

A HABÓ, avagy a Hatalmas Barátságos Óriás semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj. A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt. Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val... 

Óz, a hatalmas
Cool - december 26., 17.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Amikor Oscar Diggs, az igencsak gyanús, piti kis cirkuszi bűvész sietve távozik a porlepte, unalmas Kansas-ből az izgalmas Óz birodalmába, úgy tűnik, megütötte a főnyereményt: hírnév és gazdagság vár reá. Egészen addig gondolja így, amíg nem találkozik a három boszorkánnyal, Theodora-val, Evanora-val és Glinda-val, hiszen ők hárman nem egészen biztosak abban, hogy ő lenne a várva várt nagy varázsló. 

Szörny egyetem
RTL Klub - december 26., 18.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Emlékeznek még Mike Wazowskira és James P. Sullivanre, vagyis Mike-ra és Sulleyre a két elválaszthatatlan jó barátra? 12 évvel ezelőtt, a Szörny Rt. című filmben találkozhattak velük. Most még messzebb utazunk vissza az időbe, egészen odaáig, amikor először találkoztak egymással az egyetemen. Az első pillanattól kezdve ki nem állhatták egymást, nemcsak a tulajdonságaik, hanem a külsejük sem különbözhetett volna jobban egymástól. Most kiderül, hogy Mike és Sulley milyen kalandok során váltak a legjobb barátokká. 

Charlie és a csokigyár
Viasat3 - december 26., 18.45
12 éven felülieknek ajánlott!

A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát, csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja. 

Hupikék törpikék 2.
TV2 - december 26., 18.50
6 éven felülieknek ajánlott!

Hókuszpók, a gonosz varázsló bajban van, mert a törpök nélkül nem hat a szuper-varázsfőzet receptje. A gonosz varázslat segítségével ezért két törpszerű lényt készít, ám rájön, hogy ez is kevés, igazi törpkivonatot kell szereznie. Ám ahhoz, hogy a titkos receptet megszerezze, a legszebb törplányra, Törpillára van szüksége. Ezért a gonosz törpszerűségeivel elraboltatja őt. Ha Aprajafalva lakói meg akarják menteni Törpillát, a sikeres akció érdekében össze kell fogniul az emberi szövetségeseikkel. 

102 kiskutya
RTL II - december 26., 19.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Szörnyella De Frász, mint elhivatott állatbarát? A hosszú börtönévek mély nyomot hagytak Szörnyella életében. Úgy tűnik, minden szőrmeneműtől kitör rajta a frász, ám lelke mélyén valahol ott lapul a régi vágy: egy hatalmas, pöttyös szőrméjű bunda! Hogy ártatlanságát bizonyítsa, állást vállal egy kutyamenhelyen, s odaadásáról gyanakvó nevelőtisztjét, Chloét is sikerül megtévesztenie. Ám színre lép a szűcsök szűcse, a bundák királya: Monsieur Le Nyúz, aki arról híres, hogy mindig kihozza a pöttyökből a maximumot.