Ryan Gosling megérkezett Budapestre

A sztár a feleségét, Eva Mendest, a gyerekeit és a kutyáját is magával hozta a Szárnyas fejvadász 2 magyarországi forgatására.

Ryan Gosling gépe pénteken szállt le a Liszt Ferenc repülőtéren. A kanadai sztár a feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, gyermekeikkel és a család kutyájával érkezett a Szárnyas fejvadász című film forgatására - írja az MTI.

(fotó: Kallos Bea, MTI)

A Szárnyas fejvadász folytatásáról egyelőre keveset tudni, csak azt, hogy forgatókönyvet ugyanaz a Hampton Fancher írta, aki az első részt jegyezte. A történethez felhasználta azokat a jeleneteket is, amiket az 1982-es változatból a drága külső forgatás és az olcsón megszerzett nagyvárosi díszletek miatt Ridley Scott végül kidobott. Ilyen volt többek között a régi nyitójelenet is, amiben Rick Deckard egy westernhangulatú, futurisztikus farmon intézi el az első szökött replikánst:  

10493589_e51854651caf2d70e290146b0968051c_wm.jpg

A Szárnyas fejvadász 2-t viszont már nem Ridley Scott rendezi, hanem Denis Villeneuve, Scott produceri segítségével. Ez szerencsére nem akkora tragédia, mivel a 49 éves rendező egy rakás díjat és pozitív kritikát bezsebelt a legutóbbi akciófilmjével, a Sicario - A bérgyilkossal. A folytatásban visszatér Harrison Ford (állítólag most már tényleg ki fog derülni, hogy replikáns-e), de láthatjuk majd a filmben Ryan Gosling mellett Mackenzie Davist is, aki már a Mentőexpedíció magyarországi forgatásán is itt volt. A Blade Runner 2-t 2017.október 6-án mutatják be az amerikai mozik, reméljük, itthon is ugyanekkor láthatjuk majd.