Szabó Győző, a napimádó

Júliusban egy kedves kék manó, Münó fogja meghódítani az álmodozó gyerekek és felnőttek szívét.

Egy rajongóról már biztosan tudunk, ő Szabó Győző, aki a Münó, a holdbéli manó (12) egyik legfontosabb karakterének, a nagydumájú Szolárnak, a Nap őrzőjének kölcsönzi a hangját. A sokoldalú színész már számos hollywoodi sztárt, többek között Benicio Del Torot, Forest Withakert is szinkronizálta, és az animációs filmekben is otthon van. A felvételek szünetében Szabó Győző arról mesélt, hogy mennyire várja, hogy a kisfiával megnézhesse a holdbéli manó kalandjait. "Furcsa lesz, amikor a fiammal nézzük meg, biztos rácsodálkozik, hogy az apja hangját hallja. A lányommal már átéltünk hasonlót, mikor régebben gyerekfilmeket szinkronizáltam."

Szabó Győző azt is elárulta, hogy nagyon örült a felkérésnek: "A Münó képi világa igazán magával ragadó. Nagyon megcsípték azt vizuális ábrázolást, amit szeretek. Örülök, hogy én adtam a hangomat a magabiztos, markáns Szolárnak."

A Münó, a holdbéli manó varázslatos bolygóján a Holdra és a Napra őrzők vigyáznak, ők gondoskodnak arról, hogy éjjel az egyik, nappal a másik ragyogjon az égbolton. Szolár, aki Szabó Győző hangján szólal meg, lesz a Nap újdonsült őrzője, míg a csupaszív kis kék manó, vagyis Münó feladata lesz, hogy őrködjön a Hold felett. Ám egy véletlen folytán a Napnak nyoma vész, és a két hős felkerekedik egy talpraesett viaszlánykával karöltve, hogy megannyi kalandok során visszaszerezzék a gonosz alvilági Nekrossztól az ellopott égitestet. A Münó, a holdbéli manó-t Szabó Győző mindazoknak a gyerekeknek és felnőtteknek ajánlja, akik álmodozók, és hiszik, hogy létezik egy másik világ. Álmodj nagyot és július 30-án irány a mozi, ahol 3D-ben is elvarázsol Münó fantasztikus bolygója a rajta élő kedves teremtményekkel!