Szabó Zsófi és Drakula egyszerre tér vissza

Két sorozat, egy új magazinműsor és egy szerelmes film is jut a hétre, amely már a Golden Globe-eredmények tudatában indul. A tévé azonban annak is kedvez, aki nem nézte élőben a hollywoodi bulit.

Drakula

A Viasat 6 sugározza hétfőtől a sorozatot, amelynek köszönhetően egy ideig budapesti plázákban is lehetett szelfizni Jonathan Rhys Meyers-szel. Az egyik legősibb és legtöbbször újrahasznosított vámpírmese friss feldolgozása bőven merített Francis Ford Coppola 1992-es verziójából, de érdekes új elemeket is behozott. Meglepő például, hogy a magát amerikai üzletembernek kiadó címszereplő összedolgozik Van Helsinggel, illetve hogy fura módon whisky-t (is) kortyolgat.

Story Extra

A hét egyik legizgalmasabb fejleménye, hogy az RTL Klub végre talált egy kis melót Szabó Zsófinak, amelynek köszönhetően bemutathatja eddig rejtve maradt műsorvezetői képességeit. A sztármagazinban kollégáiról oszt majd meg – várhatóan komoly hírértékkel bíró – információkat, és ha kell, még zaklatja is őket. 

Csak színház és más semmi

Pálos Hanna, a Duna Televízió új produkciójának egyik szereplője egy interjúban utalt arra, hogy a színház világában játszódó szatirikus széria csak halványan emlékeztet majd a valóságra. E tény valószínűleg senkit nem ráz meg, hiszen ki akarna a büfében kávézgató, fegyelmezetten együttműködő művészeket látni, amikor a bonyodalmak és intrikák sokkal szórakoztatóbbak?  

73. Golden Globe-díjátadás

Vasárnap éjjel ébren maradni elég nagy luxus, ezért az HBO szerdán megismétli a január 10-én esedékes laza gálát. Bár ekkor már mindenki tudni fogja, hogyan szerepelt a Saul fia, ez a dolgozó filmőrülteket biztosan nem riasztja majd el a programtól.

Álmaimban

Az HBO szombati premierje ezúttal egy romantikus tévéfilm lesz, melynek hőseit utoléri az álomszerelem. De szó szerint, ugyanis egy olasz szökőkútba hajított érméik különös jelenséget generálnak: elméjük ettől fogva éjjelente összetalálkozik. Ez azonban még nem elég a hagyományos családmodell beteljesítéséhez, valahogy el kellene érni, hogy a valóság kövesse a jó példát.