Tarantino a kisfiáról mesélt

Bár alig másfél éves, a kis Leo már nagy dumás, akár az apja.

Quentin Tarantino Jimmy Kimmelnél vendégeskedett, hogy a Volt egyszer egy... Hollywood alapján készült első regényét promotálja, és szóba került tavaly februárban született kisfia, Leo is.

Majdnem nem így neveztük el, mert sokan azt feltételezték volna, hogy Leonardo DiCaprio után kapta. Semmi baj nincs ezzel, de... a feleségem nagyapja után neveztük el, és azért is, mert a szívünkben ő a mi kis oroszlánunk. 

Az író-rendező azt is elmesélte, hogy alig másfél éves fia már ugyanolyan nagy dumás, mint az apja, és amikor Kimmel megkérdezte, hogy a kis Leo vajon mikor fogja ledobni az F-bombákat (azaz a fuck szót és variánsait), akkor Tarantino gyorsan csak annyit felelt: "Amint lehetséges." 

Nyilatkozatai alapján gyakran felmerül, hogy a Volt egyszer egy... Hollywood lenne Tarantino utolsó filmje. A Pure Cinema Podcast nemrég készült interjújában azzal indokolta ezt a lehetséges döntését, hogy a legtöbb filmrendező egy idő után ellustul, és az utolsó filmjeik silányak lesznek – ezért ő határozottan örülne annak, ha úgy adná a sors, akkor a Volt egyszer egy... Hollywooddal búcsúzzon el a filmezéstől.

(Forrás: Uproxx)