Tavaszombat

Lesz még hideg, nyugi! De addig is tavasz, szombat és fesztivál! Megtáltosodott a vidék, egyre-másra virágzik ottan a gasztronomiai zeneipar. A fővárosban séta helyett ma futás a menő, aztán mehet a vásározás! Varázslás, mozgóképszínház és nagyvárosi zenebona a következő állomások, tessék rajzani kifelé, mert szombat!

3 év után a tavaszi megújulás és felfrissülés jegyében ismét megnyitja kapuit az évszak egyik legnépszerűbb programja, a Budapesti Tavaszi Vásár március 26. és április 18. között a Városháza Parkban. Egyedi kézműves termékekkel, gasztronómiai különlegességekkel, hétvégenként családi programokkal és foglalkozásokkal, a Míves Tojás Múzeum állandó kiállításával és gyönyörű nosztalgia körhintával várnak sok-sok szeretettel mindenkit. 

37. Telekom Vivicittá

Budapest, március 26., 7:00

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Az egyik legnépszerűbb esemény; egész hétvégés futóünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak. 

Magyar hagyományos édességek, gasztronómiai ínyencségek, változatos színpadi produkciók várják Önt is a Berekfürdői Tavaszi Édes Fesztiválon 2022. március 26-án 8 órától a Rendezvénytéren. 17:30-tól a Berekfürdői Gyógyfürdőbe kedvezményes, 1000 Ft-os áron léphetnek be a kedves vendégek. Várnak mindenkit sok szeretettel! 

A szülők nagy problémája, hol szerezzenek be csemetéiknek új ruhákat, cipőket, játékokat megfizethető áron. Erre kínálnak megoldást a bababörzével, ahol használt, de jó állapotú babaholmik várják új gazdájukat. 

Gyulai Vár, március 26., 10:00

Pasolini születésnek 100. évfordulójára emlékeznek 2022. március 5-én. Ez alkalomból a Cinema MOM ünnepi retrospektív vetítéssorozatot rendez a Budapesti Olasz Kultúrintézet közreműködésével.
Ki is volt ez a XX. századi, meg nem értett zseni?