Taylor Kitsch és A törvény nevében

Minden szempontból új lappal indít A törvény nevében második évada: más lesz a helyszín, a történet, és persze a szereplőgárda is, amelynek már Taylor Kitsch is tagja.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb tévés sikertörténete A törvény nevében, amelyet egy csaposból lett író, a most 38 éves Nic Pizzolatto vitt sikerre – és persze az is sokat segített, hogy az első évadban Matthew McConaughey és Woody Harrelson játszotta a főszerepet. A sorozat ún. antológia formátuma azonban megköveteli, hogy minden évad más legyen, más történettel, helyszínnel és szereplőkkel, így a második nekirugaszkodást Colin Farrell és Vince Vaughn hivatott elvinni a vállan, aminek hírét sokan kétkedve fogadták. A pároshoz a tegnapi nap csatlakozott, legalábbis hivatalosan a fiatal Taylor Kitsch, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint a John Carter, A túlélő vagy a X-Men kezdetek: Farkas. Kitsch szereplését eddig is valószínűnek tartották, de a színész csak most szólalt meg a témában, megerősítve minden korábbi találgatást: „Már nagyon készülők a szerepre! Már majdnem egy éve nem álltam kamera előtt, szóval szinte viszket mindenen, alíg bírom ki, hogy elkezdjük.”

A második évadról egyelőre annyit tudni, hogy napjainkban játszódik Kaliforiában, két rendőrtisztről, egy profi bűnőzőről és egy összeesküvésről szól majd, és az első évad összes részét rendező Cary Fukunaga ezúttal csupán executive producerként táér vissza, így az első két epizódot Justin Lin (Halálos iram) készíti el, a másik hatnál pedig olyan nagy nevek is felmerültek, mint a legendás William Friedkin és az ausztrál Andrew Dominik (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford), sőt, állítólag Pizzolatto, akinek menet közben egy regénye is megfilmesítésre kerül és egy új, bikarodeós projekten is dolgozik is az HBO-nál, eljátszott a gondolattal, hogy egy részt maga rendezzen.