Tom Hardy nem csak a filmvásznon fog elkápráztatni minket

Tom Hardy nem csak filmezik, hanem sorozatokban is feltűnik. Még 2014-ben az angol Peaky Blinders (magyar címmel: Birmingham bandája) 2. évadában tűnt fel, idén pedig új dologba kezd, a BBC Taboo című sorozatának lesz a főszereplője.

A minisorozat 8 rész lesz, a hivatalos készítő Steven Knight (aki az előbb említett Peaky Blinderst is jegyzi), de az eredeti ötlet Tom Hardyé. A történet a 19. század elején játszódik és egy, a Kelet Indiai Társasággal szembe szálló kalandorról szól. A főhős, James Keziah Delaney (Tom Hardy) 1814-ben visszatér Londonba 10 évnyi afrikai tartózkodását követően, miután értesül arról, hogy apja ráhagyott valami rejtélyes dolgot, amely miatt egy Amerika és Anglia között zajló veszélyes játszmába keveredik.
Hardy mellett a főbb szereplőgárda: Oona Chaplin, Michael Kelly, Jonathan Pryce, David Hayman, Jessie Buckley, Ashley Walters, Jefferson Hall, Ed Hogg, Leo Bill, Christopher Fairbank, Richard Dixon, Jason Watkins és Nicholas Woodeson.
Az első promo már ki is került, amely elég sokat felfed a hangulatból és a stílusból. Elég durva élmény lesz, az már most biztos.