Újabb Alien 5 forgatási fotó szivárgott ki

Ridley Scott, Michael Fassbender és egy sárga szkafander látható rajta.

Ismét kijött egy forgatási fotó az Alien: Covenant címen futó Prometheus 2-höz, de sajnos nem látható rajta se arctámadó, se banánfejű űrlény, csak Ridley Scott, Michael Fassbender és egy sárga szkafander. A kép természetesen a franchise hivatalos Twitter-oldalán, az Alien Anthologyn jelent meg (akárcsak korábban a Ripley anyját, Danielst alakító Katherine Waterston fotója). Íme:

Az Alien: Covenant címben a Covenant a Prometheushoz hasonlóan itt is egy hajót jelöl, ennek a fedélzetén utazik egy csapat űrhajós a galaxis túlfelére, hogy ott a Weyland-Yutani vállalat megbízásából feltérképezzenek egy ismeretlen bolygót, ám ott egy szintetikus kiborg (Michael Fassbender) elmondja nekik, hogy ez nem az új Paradicsom, hanem egy arctámadóktól és péniszfejű xenomorfoktól hemzsegő, pokoli hely. Katherine Waterston karaktere, Daniels a Ripley anyját alakítja a filmben, aki a pletykák szerint a küldetése előtt el fog elbúcsúzni a kislányától (Ripleyt tehát nem Sigourney Weaver alakítja ebben az előzményfilmben).

prometheus-2-fassbender1.jpg

A Covenant fedélzetén utazik a főhősnőn kívül Danny McBride, Demian Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo és Callie Hernandez is. A film forgatókönyvét Ridley Scott ötletei alapján Jack Paglen, Michael Green és John Logan írta, akik egy új Alien-trilógia nyitányának szánják az Alien: Covenantot. Premier: 2017. augusztus 4.