Vasárnapi programajánló

Új piaccal ünnepel a vasárnap, és ez eltörpül a Gyereknap mellett! De legalább korán kezdődik, innen lehet megközelíteni majd a gyerekes programokat, amik szerte lesznek szertelenek. A szülők ezt később otthoni mozival, vagy távolabbi koncertekkel pihenhetik kifelé.

Városligeti Gyermeknap

Városliget, május 27-29.

Idén sem hagyják a gyerekeket és szüleiket móka és kacagás nélkül! Várják a kicsiket és nagyokat egyaránt május 27-28-29. a budapesti Városligetben. 3 nap, amely a felhőtlen szórakozásról fog szólni. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat gazdag programmal és sok szeretettel vár mindenkit a napozóréti Nagyszínpadon!

Piac a fekete macskához

Klebelsberg Kultúrkúria, május 28., 8:00

Új piac nyílt a Kultúrkúria kertjében kéthetente vasárnap 8-13 óráig. Árukínálat: füstölt áru, házi sajt, tej, tejföl, joghurt tehéntejből és kecsketejből, méz, mézbor, mézes limonádé, lekvár, szörp, pálinka, mesekönyv, mese kártya, mesefigura, kosárfonó termékek, tészta, Chili termékek, aszalt gyümölcs, sütemény, valamint sült hekk, hurka és kolbász.

Gyermeknap a Millennium Parkban

Millennium Park, május 28., 9:00

Május 28-án, vasárnap egy fergeteges gyermeknap vár a Millennium Parkban. Számos olyan ingyenes programmal várják a kisgyermekes családokat, mint az ugrálóvár, arcfestés, kézműveskedés, bűvészshow, mesejátékok, gyerekkoncertek és lufihajtogatás.

Gozsdu Gyereknap

Gozsdu Udvar, május 28., 10:00

Gyertek és játszatok május 28-án A Gozsdu gyereknapon, ahol az alábbi programokkal várnak Benneteket!

Gyereknap a Budapest Gardenben

Budapest Garden, május 28., 10:00

Ezen a napon is izgalmas, színes gyerekprogramokkal várnak titeket. Ám a Gardenben nemcsak egyetlen nap a gyerekeké! Május 28-án ráadásként extra programokkal is várnak! Voltál már egy ÓRIÁSBUBORÉK belsejében? Óriás Buborékshownkon kipróbálhatod.

Cifra Palota XXL - Gyermeknap

Müpa, május 28., 10:00

A Müpa vasárnaponkénti Cifra Palotája hatalmasra nő gyermeknap alkalmából. Zenék, mesék három színpadon; bent a Müpában és kint szabadtéren is rengeteg kreatív- és zenés foglalkozás vár minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet, akik a „vattacukor-élmények” helyett aktívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni ezt a napot.

Gyereknapi ramazuri az Eötvös10 teraszán

Eötvös10 Művelődési Ház, május 28., 15:00

„Zenegyerekeknek” gyerekkoncert, Szabadtéri családi játékok! A belépés díjtalan!

The Carbonfools

Minden évben különleges programmal készülnek a kobucis bulira. A kedvenc budai koncerthelyükön most pünkösd vasárnappal indítják a nyarat, amit a hétfői szabadnapon is emlegetni fogsz majd!

Kafarnaum - A remény útja

A 12 éves libanoni Zain bepereli a szüleit, amiért életet adtak neki. A fiú azt gondolja, hogy apja és anyja nem alkalmasak szülőknek, felelőtlenül vállalnak gyerekeket: azt kéri a bíróságtól, hogy az ítélet ezt mondja ki. A tárgyaláson megelevenedik egy olyan kisfiú élete, aki a felnőtteket is megszégyenítő módon vigyáz testvéreire, tiszta szívvel és hatalmas felelősségérzettel fordul gyerektársai felé. Zain eddigi, rövid élete alatt több bölcsességre tett szert és több szeretetet adott, mint mások öregkorukig – de ez felhatalmazza őt arra, hogy a szülein számon kérje, hogy a világra hozták őt?

Korda György és Balázs Klári

Béke tér, május 28., 19:00

A XIII. kerület 85. születésnapja alkalmából nagyszabású koncerttel zárul a születésnapi programok sora. Az este fellépői Korda György és Balázs Kári lesznek!