Végre! Kiderült, ki lesz a fiatal Han Solo

A Disney többhónapos pletykák és castingok után végül Alden Ehrenreich-t választotta ki a fiatal koréliai csempész szerepére, aki 2018-ban kaphat önálló Star Wars-mozifilmet, a 2017-es VIII. rész és a 2019-es IX. rész között. A 26 éves színészen legutóbb az Ave, Cézár!-ban is jókat lehetett röhögni. Korábban egyébként Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Logan Lerman, Emory Cohen, Blake Jenner és Clint Eastwood fia, Scott Eastwood is a Han Solo-jelöltek között volt.

A 2018. május 25-én mozikba kerülő, önálló Han Solo-mozifilmet Phil Lord and Chris Miller írja és rendezi majd. Ők a szupervicces Lego-kaland alkotóiként robbantak be a köztudatba, aminek a kasszasikere óta évekre előre be lettek osztva a nindzsás és szuperhősös Lego-folytatásokra.

Az előzményfilmről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 2017 januárja előtt nem kezdi el forgatni a Lucasfilm, Csubakka viszont biztosan benne lesz a sztoriban, hiszen már a régi trilógia eseményei idején is 200 éves volt. De a napokban olyan pletykák is felröppentek, hogy Han a Lázadás születését és a Halálcsillag tervrajzainak ellopását bemutató Rogue One-ban is feltűnik majd egy rövid időre idén decemberben. (via Geektyrant)