Visszatérnek a régi szereplők Twin Peaksbe - Videóval!

Annak, aki még nem hallotta volna az örömhírt; visszatér a képernyőkre a kilencvenes évek kultsorozata, a Twin Peaks. Most egy videóban beszélnek a sorozat szereplői a visszatérésről Twin Peaksbe.

Mi is izgatottak vagyunk; ki ne leste volna a szülei tudta nélkül a gyerekszobából a Twin Peaks epizódjait, hogy aztán egész éjjel ne tudjon aludni?!

 

 

Bizonyára mindenkinek vannak személyes élményei, melyek a Twin Peaks-hez kötődnek, és ezzel így vannak maguk a színészek is; kijött egy teaser videó, amiben a régi sorozat színészei mesélnek azokról az élményeikről, amikor újra ellátogattak a sejtelmes városba, Twin Peaksbe. Olyan nagy szavakat használnak, minthogy a sorozatban benne foglaltatik az egész emberiség létezése, és olyan hihetetlen és nagy dolgoknak leszünk szemtanúi, hogy azt sem fogjuk tudni, hogy fiúk vagyunk-e vagy lányok. A videóban megszólal Kyle MacLachlan, vagyis Cooper különleges ügynök, Harry Goaz, Miguel Ferrer, a fura hangú Kimmy Robertson, stb.

"Csodálatos, leírhatatlan" – fejezi be Cooper ügynök, neki meg muszáj hinnünk, nem de?! Szemmel láthatólag mindenki be van sózva, és – mint azt az ilyen jellegű videóknál megszokhattuk – mindenki rendkívül lelkes az új sorozat miatt. Persze azt is meg kell jegyezni, hogy ezekben a „reklámvideókban” muszáj lelkesedniük a színészeknek a filmért, de most mégis elhisszük nekik, hogy itt tényleg valami nagy dolog van készülőben! 

Egyelőre a 2017-es évszám a biztos, pontosabb dátumot nem árultak el az alkotók.