10 filmbeli szerelmespár, akik a mai napig együtt vannak

Filmbeli szerelmespárként indultak, majd civilben is összejöttek, a kapcsolatuk pedig tartósnak bizonyult.

Egyáltalán nem meglepő jelenség, hogy a filmbeli szerelmespárok a való életben is egymásra találnak. Az tény, hogy a kapcsolatok többsége zátonyra fut Hollywoodban, de vannak persze kivételek, akik a mai napig együtt vannak. Mutatjuk a listát! 

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Itt van Hollywood álompárja! Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. már 22 éve él boldog házasságban. A színészek 1996-ban ismerkedtek meg a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán, de csak több évvel később jöttek össze, amikor egy közös barátjukkal vacsoráztak volna, de az illető nem érte el a repülőgépét. A páros ennek ellenére is találkozott, a többi pedig ma már történelem. Később együtt játszottak a Scooby-Doo-filmekben is. 2002-ben összeházasodtak, és két gyermek boldog szülei.

Forrás: Getty Images -David Livingston / Stringer

Leighton Meester és Adam Brody

A pletykafészek és A narancsvidék sztárjai 2010-ben találkoztak a Csípem a családod forgatásán. 4 évvel később Leighton Meester és Adam Brody ki is mondta egymásnak a boldogító igent, és azóta két gyermekük született. A színész szerepelt a felesége szitcomjában, a Single Parents című sorozatban, ahol Leighton Meester karakterének a volt férjét alakította. A reflektorfénytől távol élik a mindennapokat, de nagyon boldognak tűnnek. 

Forrás: Getty Images -Monica Schipper / Staff

Penélope Cruz és Javier Bardem

Már 1992-ben megismerkedtek, de csak jóval később, 2007-ben kezdtek el randizni. 2010-ben összeházasodtak, és két gyermekük született. 2008-ban jelent meg a Vicky Cristina Barcelona című romantikus vígjáték, amelyben Penélope Cruz és Javier Bardem is főszerepet kapott. Azóta több filmben együtt játszottak, köztük a 2017-es, Pablo Escobar életéről szóló alkotásban, valamint a 2018-as Mindenki tudja című krimiben.

Forrás: Getty Images - Mike Coppola / Staff

Eva Mendes és Ryan Gosling

Egyértelműen Hollywood legvisszafogottabb álompárja Eva Mendes és Ryan Gosling. Már régóta ismerte egymást a két színész, de akkor kezdett el randizgatni, amikor együtt forgatta a Túl a fenyvesen című filmet, ahol szerelmespárt alakított. Az alkotás 2013-ban jelent meg. Mendes és Gosling azóta is együtt él, ám rejtély, hogy összeházasodott-e.

Két lányuk született, Esmeralda és Amanda, akiket óvnak a nyilvánosságtól, és a gyerekeket fotózni is tilos a paparazziknak.

Forrás: Getty Images - Sonia Recchia / Stringer

Rachel Weisz és Daniel Craig

A színészek már az egyetemi éveik alatt találkoztak egymással, de csak 2010-ben jöttek össze az Álmok otthona című film forgatásán. A lélektani thrillerben házaspárt alakítottak. Egy évvel később összeházasodtak, és 2018-ban megszületett a lányuk, Grace. Rachel Weisznek az előző kapcsolatából született egy fia, míg Daniel Craignek a volt feleségétől egy lánya, aki már 32 éves. 

Forrás: Getty Images - Taylor Hill / Contributor

Kate Mara és Jamie Bell

A 2015-ös Fantasztikus négyes című filmben játszott együtt Kate Mara és Jamie Bell. A sztárok ugyanebben az évben jelentették be, hogy egy párt alkotnak, majd két évvel később az esküvőjüket is megtartották. 2019-ben megszületett a kislányuk, majd 2022-ben egy kisfiúval bővült a családjuk. Jamie Bellnek már van egy idősebb fia, akinek Evan Rachel Wood színésznő az édesanyja. 

Forrás: Getty Images - Justin Shin / Contributor

Blake Lively és Ryan Reynolds

Hollywood legismertebb álompárja sem maradhat ki a listából. Blake Lively és Ryan Reynolds híres arról, hogy a közösségi médiában állandóan egymás vérét szívja. A pár együtt játszott a 2011-es Zöld Lámpás című filmben, majd nem sokkal később randizni kezdett, 2012-ben már összeházasodott, és azóta három lányuk és egy fiuk született. A színésznő korábban olyan sztárokkal járt, mint Penn Badgley vagy Leonardo DiCaprio, míg Ryan Reynolds felesége Scarlett Johansson színésznő volt két évig.

Forrás: Getty Images - Taylor Hill / Contributor

Rita Wilson és Tom Hanks

Már a 80-as évek elején megismerkedett, de csak évekkel később, az Önkéntesek című film forgatásán szeretett egymásba Rita Wilson és Tom Hanks. A színészek 1988-ban házasodtak össze, és két fiúgyermekük született. Az Oscar-díjas művésznek azonban az előző kapcsolatából is vannak gyerekei.

A filmiparban ritkaságnak számít, hogy egy házaspár közel 40 évig együtt marad, de nagyon úgy tűnik, hogy Tom Hanks és a felesége nem készül válni. 

Forrás: Getty Images - Phillip Faraone / Stringer

Alicia Vikander és Michael Fassbender

A sztárok a Fény az óceán felett című film forgatásán ismerkedtek meg, amelyet 2016-ban mutattak be a mozikban. Alicia Vikander és Michael Fassbender nagyon hamar egymásba szeretett, és 2017-ben már össze is házasodott Ibizán. A párnak két gyermeke született, ám a második baba érkezéséről csak júliusban adott hírt, azt azonban nem árulta el, mikor jött világra a pici. A házaspár a reflektorfénytől távol, a portugál fővárosban, Lisszabonban telepedett le.

Forrás: Getty Images - Laurent KOFFEL / Contributor

Goldie Hawn és Kurt Russell

Egy újabb példa, hogy egy hollywoodi kapcsolat is működhet hosszú évtizedekig. A két sztár először 1966-ban találkozott a The One and Only, Genuine, Original Family Band című musical forgatásain, de közel két évtized kellett ahhoz, hogy egymásba szeressen. Goldie Hawn és Kurt Russell az 1984-es Második műszak című filmben játszott együtt, ahol már megvolt köztük az a bizonyos kémia. Egy fiuk született, aki a Wyatt Russell nevet kapta, de a párnak az előző kapcsolataiból is vannak gyermekei.

Forrás: Getty Images - Frazer Harrison / Staff