5 színész, aki imádja visszanézni azokat a filmeket és sorozatokat, amelyekben szerepel

Jennifer Aniston ugyanúgy tud nevetni a Jóbarátok poénjain, mint a sorozat rajongói.

Olyan nagyszerű színészek, mint például Joaquin Phoenix, Javier Bardem vagy éppen Johnny Depp korábban bevallották, hogy nem szeretik visszanézni magukat a tévében vagy a filmvásznon, és ezzel nincsenek egyedül. Akadnak azonban kivételek, akiknek ez egyáltalán nem jelent problémát. Mutatjuk a listát! 

Bryan Cranston

Amikor a Totál szívás 2008-ban debütált, akkor a sorozat legtöbb színésze nem nézte a megjelenő epizódokat, hiszen a forgatások miatt pontosan tudták, mi lesz a cselekmény.... kivéve a széria sztárját, Bryan Cranstont. A színész bevallotta, hogy ő minden egyes epizódot látott a tévében legalább egyszer. 

Az Emmy-díjas Totál szívásnak 5 évadja készült el, és összesen 62 epizódból áll.

Korábban Cranston egy podcast-interjúban elárulta, hogy szívesen megnézné a legelejétől a műsort egy olyan emberrel, aki egyetlen részt sem látott. Hozzátette, hogy jó móka lenne újra és újra lejátszani a legjobb és legemlékezetesebb részeket az új néző számára. 

Keanu Reeves

A libanoni születésű kanadai színész leginkább a régi filmjeiért rajong. Keanu Reeves saját bevallása szerint nosztalgiából nézi vissza a fiatalkori szerepeit. 

Ha a régi filmjeimet nézem, az olyan, mintha a forgatás emlékeit idézném fel, mintha egy fotóalbumot nézegetnék, azokról az emberekről, akikkel együtt dolgoztam

– mesélte el a színész egy korábbi interjúban. 

Az 1991-es Otthonom, Idaho című filmben Keanu Reeves a tragikusan fiatalon elhunyt legjobb barátja, River Phoenix oldalán játszott, így érthető, ha ez az alkotás a mai napig közel áll a szívéhez. 

Jennifer Aniston

A népszerű színésznő 10 évig alakította Rachel Green karakterét a Jóbarátokban. A sitcom máig legendás, és még a fiatalabb generáció is szívesen pörgeti ki a viccesnél viccesebb epizódokat. Az 1990-es években és a 2000-es évek elején pedig mindenki úgy akart kinézni, mint a Jennifer Aniston, sőt Rachel ikonikus frizurája máig népszerű. 

Amikor nagy ritkán tévét nézek, és rátalálok a Jóbarátokra, akkor nézni kezdem. Megnevettet. Mindig is megnevettetett. Ez valami nagyszerű dolog volt, amit 10 éven át csinálhattam”

– nyilatkozta a színésznő. 

Meg is mutatjuk Rachel Green legviccesebb pillanatait:

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco az Agymenők című szériával lett igazán népszerű, ám mégsem ez az a műsor, amelyet imád visszanézni. A színésznő 2002 és 2005 között szerepelt a Pimaszok, avagy kamaszba nem üt a mennykő című komédiában, és azóta is szívesen végignézi az epizódokat, mert rengeteg kedves emlék jut eszébe róluk.

Cuoco ebben a sorozatban játszott együtt John Ritter színésszel, aki 2003-ban egy forgatási napról hazafelé tartva összeesett, és a kórházban meghalt. Később kiderült, hogy halálát egy fel nem fedezett, emiatt nem is kezelt aorta-elzáródás okozta. A színésznő nagyon közel állt Ritterhez, és máig szívesen gondol vissza a vele töltött időre, valamint arra, hogy mennyire feldobta a forgatásokat.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson számára sem okoz problémát, ha a filmvásznon kell viszontlátnia magát. A BAFTA-díjas amerikai színész újra és újra megnézi az alkotásokat, amelyekben szerepelt, emellett pedig igen nagylelkű is, mert

szeret jegyet venni a filmjeire másoknak is!

Samuel L. Jacksonról köztudott, hogy körülbelül 1000 dollár értékben vesz belépőket a filmjei nyitóhétvégéjén, majd ezeket elajándékozza a barátainak és ismerőseinek. A színész pedig szívesen ül be a moziba, ha új filmje jelenik meg, mert szeretné személyesen látni az emberek őszinte reakcióit. 

Forrás: Getty Images - Emma McIntyre / Staff

 

Forrás: List Verse