8 hollywoodi színész, akiknek menő éttermük van

A gurmé popcorntól a minőségi szusiig sokféle ételben utaznak a hollywoodi sztárok, és ha ki akarnánk ezeket próbálni, többnyire Amerikába kellene utaznunk. Egyedül Robert De Niro Nobuja az, ahová itt Budapesten is beülhetünk, csak kellőképp vastag pénztárcával induljunk.

Ryan Gosling

A színészvilág ügyeletes szívtiprója Beverly Hillsben nyitott marokkói éttermet Tangine néven. Itt olyan ételeket szolgálnak fel, hogy Gosling legszívesebben ezeket enné élete végéig. A hummusz mellett tekintélyes bor- és sörkínálatot tartanak a világ minden tájáról.

Forrás: Taginebeverlyhills.com

 

Robert De Niro

Az olasz származású színész mostanában ünnepli a 74. születésnapját, és biztos nem lesz gondban, hogy mi finomat egyen az alkalomra. Több étterme is van New Yorkban, a Tribeca Grill, a Locanda Verde, de a Nobu az, amit Magyarországon is ismerhetünk, hiszen 2010 óta Budapesten is működik egy. A megnyitón az amerikai színész is megjelent, de ott volt mindenki a japán nagykövettől a Playboy főszerkesztőjéig. Ha szeretnénk kipróbálni, akkor fejenként húszezer forinttal azért készüljünk.

A híres cicivillantós Nobu-megnyitó Budapesten (fotó: Szécsi István / Velvet)

 

Danny Trejo

Tarantino és Robert Rodriguez kedvenc rosszarcú keményfiúja nem elég, hogy mostanra 340 filmben szerepelt, még egy étteremnyitásra is futotta az idejéből. Persze ne egy kifinomult fine dining szentélyre gondoljunk, egy egykori Taco Bell helyén nyitotta meg a saját mexikói street food éttermét két évvel ezelőtt Trejo’s Racos néven.

 

Mark Wahlberg

A színész, aki volt már modell és kommersz rapper is, most egy családi burgerbirodalom létrehozásán ügyködik a testvérével. Az étteremláncuk egy kínos szóviccel a Wahlburger nevet kapta, de lehet kapni Wahl szószt és Wahlbrewski sört, és a marketinget egy realitysorozattal is megtámogatták. A cél, hogy világszerte 150 burgerezőt nyissanak, és az üzletet az utódaikra hagyhassák. Kíváncsian várjuk a Budapesti megnyitót.

It may look sloppy, but Mom's favorite is made with love.

Közzétette: Wahlburgers – 2017. július 15.

 

Jessica Biel

A színésznő Au Fudge néven nyitott családbarát éttermet, ami igazából több ennél. A hozzá kapcsolódó kis piactéren különleges finomságokat, cuki bögréket és illatos gyertyákat lehet kapni, de tartanak kreatív foglalkozásokat, jógaórákat és pizsamás moziestet gyerekeknek. Az ételek friss és helyi hozzávalókból készülnek, és itt gondolnak a vegákra és a gluténmentesen étkezőkre.

 

Scarlett Johansson

Étteremnek nevezni túlzás, de a mozis kötődés miatt lehetetlen kihagyni Scarlett Johansson popcornozóját, amit Párizsban nyitott a férjével tavaly októberben. A megnyitón maga a színésznő árulta a popcornt, de nem akármilyet, zsályásat, parmezánosat, szarvasgombásat.

Bonsoir!

Közzétette: Yummy Pop – 2016. november 8.

 

Sandra Bullock

A francia bisztróját bezárta, de Austinben még mindig fut a Walton’s nevű péksége, ahol a szendvicsek, saláták és kalóriában gazdag sütemények mellett vehetünk virágot, finoman pörkölt kávét, illatgyertyát, különleges fűszereket, kutyakekszet, és emellett vállalnak étkeztetést esküvőkön és más rendezvényeken.

Open-faced farm egg & ham sandwich & a latte kind of Friday...

Közzétette: Walton's Fancy and Staple – 2017. május 26.

 

Susan Sarandon

Az Oscar-díjas színésznő 2009-ben egy egész pingpongbirodalom alapjait fektette le, mikor New Yorkban megnyitott az első pingpongklubja, ahol a játszmák után enni és inni is lehet. Azóta az USA több államában és Kanadában is terjeszkedtek, Dubaiban viszont nem sikerült megvetniük a lábukat a szigorú alkoholszabályozás miatt. A menün pizzák, saláták és ínycsiklandó húsos és vega falatok szerepelnek, és ha náluk innánk vizet, azzal ahhoz is hozzájárulnánk, hogy a világ elmaradottabb részein élők tiszta ivóvízhez jussanak.

Közzétette: WE ARE SPiN – 2017. március 17.

(Forrás: People.com)