A Hang nélkül 2. legneccesebb jelenetét kaszkadőr nélkül csinálta meg Emily Blunt

Az előzetesbe is bekerült képsorban a színésznő által alakított Evelyn Abbott a szörnytámadás első napján menekíti autóval a gyermekeit.

A feszült jelenetben a nő egy városközpontban látható, ahol autójával kerülgeti a többi járművet, majd egyszer csak pont szembejön vele egy busz, amin ráadásul egy hatalmas szörny mászik. Evelyn azonnal hátramenetbe teszi a kocsiját, ám még mielőtt kiderülne, mi lesz hőseink további sorsa, egy vágást követően a filmből bevágott egyéb részletekkel folytatódik a kedvcsináló.

A CinemaBlendnek adott interjúban a forgatókönyvíró-rendező (civilben Blunt férje), John Krasinski elmondta, hogy a mutatványt teljes egészében a színésznő hajtotta végre, és – a szörnyet leszámítva természetesen – nem is tartalmaz trükkfelvételt sem: eredeti helyszínen, zöld háttér nélkül rögzítették, azaz a busz tényleg Blunték felé hajtott, miközben a sztár vezetett.

„Emily teljesítménye nagyon hiteles. De azt hiszem, a házasságomat tettem kockára azzal, hogy beültettem az autóba. Például amikor elmagyaráztam neki a forgatáson, hogy mi minden fog történni, és mondtam, hogy »először elütöd ezt a kaszkadőrt, ez az autó pedig egy méterre húz el tőled, majd jön feléd a busz hatvannal«, akkor azért leesett az álla, és

azt kérdezte, hogy »de ugye nem igazából?« Én pedig kénytelen voltam kiábrándítani, hogy de igen,

a busz tényleg hatvannal fog hajtani, és egy igazi busz lesz, tényleg nekimegy a kocsinak, és ez az egész valóságos lesz” – árulta el Krasinski.

A hősies Emily Blunt mellett a március 19-én bemutatandó Hang nélkül 2-ben visszatérnek a gyerekeit megformáló Millicent Simmonds és Noah Jupe is, akikhez új arcként, azaz további túlélőkként olyan színészek csatlakoznak, mint Djimon Hounsou és Cillian Murphy. A horror első része 2018-ban hatalmas meglepetéssikert aratott: 17 millió dolláros büdzséből készült, és az amerikai mozikban több mint 188 millió, világszerte pedig közel 341 milliós bevételt termelt.


(via Uproxx)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu