A Mulan-trailer után befutott a Demóna 2 új előzetese is!

Az ördögszarvas Angelina Jolie ezúttal leendő nászasszonyával, Michelle Pfeifferrel rúgja össze a (tündér)port.

Alig hevertük ki az élőszereplős Mulan előzetesét, máris itt a Disney következő nagy dobása: egy újabb előzetes az idén ősszel mozikba kerülő Demóna 2-höz!

A film hivatalos címe a Demóna: A sötétség úrnője, és ez most kivételesen nem egy régi Disney-mese élőszereplős változata, hanem a 2014-es Demóna folytatása (bár az meg, ha úgy vesszük, az 1959-es Csipkerózsika-rajzfilm remake-je volt...). Angelina Jolie ezúttal is a szárnyas-szarvas Demónát alakítja, Elle Fanning pedig megint Aurora hercegnőt, akit most össze akarnak boronálni egy herceggel. A királyi sarj anyja, Ingrith királyné (Michelle Pfeiffer) azonban nem igazán örül a nászasszonyának, így látványos ribillió kerekedik kettejük vetélkedéséből – csak úgy serceg a mágia, ahogy ezek ketten összerúgják a (tündér)port!

Ráadásul nagyon úgy tűnik, az új részben majd egy kicsit jobban megismerhetjük Demóna népét, nekem legalábbis úgy tűnt, hogy az egyik új szereplő, Chiwetel Ejiofor is egy ugyanolyan szárnyas-szarvas lény lesz, mint a Csipkerózsika mese eredeti boszorkánya. (via Collider)