A pocakos Jack Black kisgatyában pikáns táncot lejt, majd elrepül

Thornak öltözve tombol a Led Zeppelin Immigrant Songjára.

Így múlik el a világ dicsősége – akár ez is lehetne a TikTok mottója. A közösségi felület, aminek tulajdonképpen semmi értelme : emberek táncikálnak és tátognak ugyanarra a három nótára, olykor milliónyi lájk jutalmazza a remek produkciót, kutyák, macskák, papagájok, a Windows rendszerhangjait éneklő dalcsoport (mondjuk ők tényleg ügyesek), egy fickó, aki mindig fingást imitál, hogy zavarba hozza az embereket, még több tátogás és még több táncikálás – bár vannak azért értékelhető profilok is, akik szórakoztatnak, vagy épp tanítanak.

Több híresség mellett Jack Black is serényen unatkozik a TikTokon: nincs még sok videója, de az a kevés is rendkívül szórakoztató – bár Jack Black mindig az, azért szeretjük, mert olyan bolond, amire úgy tűnik, a karantén azért rátett néhány lapáttal. A legtöbb produkciója abból áll, hogy egyetlen kisgatyában táncol az úszómedencéje mellett, erotikusan vonaglik, és így tovább. 

Mi tagadás, odateszi magát: legutóbb Thornak öltözve (persze kisgatyában, hatalmas pocakkal)  őrjöngött, a Thor: Ragnarökban is elhangzó Led Zeppelin-nótára, az Immigrant Songra.

@jackblack

⚡️The New God of Thunder ⚡️ ⚡️ ⚡️ ⚡️ ⚡️? @taylor

♬ original sound - Jack Black

 

De volt már Vasember és Pókember is:

@jackblack

2021 comin’ in HOT!!! ? @taylor

♬ original sound - Jack Black

 

@jackblack

my spidey senses are TINGLING - new ep link in bio!! ? @taylor

♬ Out the Frame - Marv Allen

 

Olykor pedig csak buja táncot lejt, természetesen kisgatyában: