A Stranger Things gyereksztárját megint kitöri a frász

Megérkezett a rövid előzetes a Godzilla: King of the Monsters című szörnyfilmfolytatáshoz.

A mindössze 40 másodperces teaser trailerben (amit a jelenleg zajló Comic-Conon hoztak nyilvánosságra) a Stranger Things című Netflix-sorozattal híressé vált gyerekszínészt, Millie Bobby Brownt láthatjuk, ahogy megpróbál rádiókapcsolatot létesíteni, annak érdekében, hogy segítséget kérjen. A kapcsolat azonban nem jön létre, helyette a lány egy félelmetes hangot hall, ami minden bizonnyal a címbeli szörnytől származik.

A Godzilla: King of the Monsters a 2014-es, Aaron Taylor-Johnson és Elizabeth Olsen főszereplésével készült Godzilla folytatása. Brownon kívül olyan színészek szerepelnek benne, mint Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Bradley Whitford vagy Zhang Ziyi. A szörnyfilmet az amerikai mozik 2019. május 31-én mutatják be.

2020-ban pedig összekapcsolódik a Godzilla és a 2017-es Kong: Koponya-sziget univerzuma, hiszen akkor lesz a premierje a Godzilla vs. Kong című crossovernek. Az addigra ily módon már négy filmből álló franchise-t a gyártó Warner Bros. stúdió és a Legendary produkciós cég elnevezte MonsterVerse-nek, hiszen a főszerepet játszó szörny mindegyik alkotásban egy másik óriási rémmel csap össze.


(via Warner Bros.)