A szerencsések már láthatták, milyen lesz az új Avatar

A víz alatti felvételek állítólag lenyűgözőek.

A Disney 23 expóján az Avatar várva várt folytatásába is belepillanthattak a rajongók a hétvégén, amihez a stábnak előbb ki kellett osztania 7500 3D-szemüveget.

Cameron Új-Zélandról jelentkezett be, hogy bemutasson fél tucat jelenetet az Avatar: A víz útjából. Zoe Saldaña, Sam Worthington, Sigourney Weaver és Stephen Lang személyesen is jelen voltak a nagy eseményen. A jelenetek közül több is víz alatt játszódik, de néhány drámai pillanatot is lehetett látni, a történetről viszont semmi új nem derült ki. A felvételeket sajnos nem tették közzé az interneten.

A film középpontjában ismét a Sam Worthington által alakított Sully és Saldaña Na'vi karaktere, Neytiri áll. A folytatás egy évtizeddel az eredeti film után veszi fel a fonalat. Ahogy azt korábban már megírtuk, Sigourney Weaver is visszatér, és egy teljesen új szereplőt, Scully és Neytiri tinédzser korú, örökbefogadott na'vi lányát alakítja. Lesznek újoncok is, többek közt Vin Diesel és Kate Winslet.

Saldaña elmondta, hogy miután az első rész végén Jake és Neytiri egymást választották, és együtt harcoltak, így egyértelmű volt, hogy a folytatás az ő családjukra fókuszál. Worthington pedig összefoglalta, hogy szerinte mi a film lényege.

A szerelem és a családdal való együttlét valutája – ami maga az élet."

Az Avatar 2009-ben minden idők legtöbb bevételt hozó filmje lett, ami után Cameron több mint egy évtizedet töltött A víz útja és három további folytatás előkészítésével. Az Avatar második része december 15-én kerül a magyar mozikba, a folytatások 2024-ben, 2026-ban és 2028-ban érkeznek majd.

Via: THR