Alden Ehrenreich elszólta magát: még két Han Solo-filmet akar a Disney!

De lesz egy új Csillagok háborúja rajzfilm is. Star Wars-hírek, ömlesztve.

Talán most érkeztünk el ahhoz a pillanathoz, amikor már nem Az utolsó Jedikről szólnak a Star Wars-hírek, hanem az egy hónap múlva mozikba kerülő Solo: Egy Star Wars-történetről. Össze is gyűjtöttük a legérdekesebbeket!

  • A Lucasfilm bejelentett egy vadonatúj Star Wars razfilmsorozatot, Resistance, azaz Ellenállás címmel. A történet az új trilógia idején fog játszódni, a főszereplője pedig egy Kazuda Xiono nevű, fiatal pilóta lesz, akinek ki kell fürkésznie, miben mesterkedik az Első Rend. Poe Dameron és  Phasma kapitány biztosan benne lesznek, ráadásul most is Oscar Isaac és Gwendoline Christie fogják a karakterek hangját kölcsönözni. Régi ismerősként üdvözölhetjük majd BB-8-et is. A széria fő kreátora a Klónháborúkat és a Lázadókat is jegyző veterán rajzfilmes, Dave Filoni lesz. (via Geektyrant)
  • Főhet a Disney vezetőség feje Alden Ehrenreich miatt, a fiatal Han Solót alakító színész ugyanis egy interjúban véletlenül (vagy direkt?) elkottyoga, hogy a Lucasfilmnél már két újabb Solo-filmet tervezgetnek. Ezek szerint a stúdió nagyon bízik abban, hogy Ron Howard megmentette a korábban sok nehézséggel küzdő projektet, és Ehrenreich sem olyan béna színész most már, hogy leszerződtettek mellé egy színészleckéket adó tanárt. (via Geektyrant)
  • Ron Howard a napokban bejelentette: véget ért a Solo utómunka fázisa a híres Skywalker Ranch-en. A rendező szerint elég nagy kaland volt ez forgatás (hiszen már ő is beugró direktorként váltotta a kirúgott Christopher Millert és Phil Lordot), de nem győz hálás lenni a kiváló színészgárdának és a kamerák mögötti, rendkívüli munkabírású stábnak. Szerinte a kemény munka eredménye egy nagyon jó film lett – május 25-én meglátjuk, igaza volt-e! (via Movieweb)
  • Ron Howard közzé tette a Twitterén az első néző reakciókat is a Solóval kapcsolatban. Miután egy rajongó tőle kért segítséget, mivel tudná rávenni a feleségét, hogy nézze meg vele ezt a filmet, a közösségi médiában igen aktív rendező rögvest válaszolt is neki: „Hát, az alapján, amiket az eddigi tesztvetítéseken tapasztaltam, szerintem tetszeni fog neki. Az akciójelenetek elég menőek, Han kapcsolata a többi karakterrel elviszi a hátán a filmet, jók a poénok és az érzelmes jelenetek is.” (via Movieweb)