Alyssa Milano, Olivia Munn és Kevin Smith is Shannen Dohertyt gyászolja

Számos hollywoodi híresség emlékezett meg kedves szavakkal az 53 évesen elhunyt színésznőről.

Július 13-án, szombaton, 53 éves korában elhunyt Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák tévésorozatokból ismert amerikai színésznő. Először 2015 márciusában diagnosztizáltak nála mellrákot, több műtét és kezelés után 2017-ben azt nyilatkozta a sajtónak, hogy már gyógyulófélben van. 2020 februárjában azonban kiderült, hogy ismét rosszindulatú daganat alakult ki a szervezetében, ami 2023-ban az agyára is átterjedt.

Meghalt Shannen Doherty

Meghalt Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák színésznője, 53 éves volt.

Tovább

 

Számos hollywoodi híresség emlékezett meg kedves szavakkal az elhunyt színésznőről, többek között Olivia Munn is, akinél szintén mellrákot diagnosztizáltak:

Teljesen összetört a szívem Shannen Doherty halála miatt. A közös harc és az akarat, hogy segítsünk más nőknek, összekovácsolt bennünket. Eszembe jut az utolsó sms-e, amit alig pár hónapja küldött nekem, és megkérdezte, hogy vagyok, tud-e tenni értem bármit... Shannen, hűen a formájához, felajánlotta a támogatását, annak ellenére, hogy ő is a végső stádiumban van, amikor ezzel a szörnyű betegséggel küzd. A rák tényleg k*rva ijesztő dolog, de Shannen méltósággal és nagy akaraterővel nézett szembe vele. Minden szeretetemet az édesanyjának küldöm, aki a legjobb barátja, hőse és bajnoka volt minden egyes lépésnél.

Jason Priestly, akivel a színésznő a Beverly Hills, 90210 sorozatban játszott együtt, így búcsúzott tőle:

Megdöbbenéssel és szomorúsággal értesültem barátom, Shannen haláláról. Ő volt a természet ereje, hiányozni fog. Szeretetet és melegséget küldök a családjának ezekben a sötét időkben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

jason_priestley (@jason_priestley) által megosztott bejegyzés

 

 

Alyssa Milano, a Bűbájos boszorkák másik ismert főszereplője, akit Doherty azzal vádolt, hogy 2001-ben ő harcolta ki, hogy kirúgják a tévésorozatból, egy olyan nyilatkozatban tisztelgett Doherty előtt, amelyben elismerte, hogy nem volt felhőtlen a viszonyuk:

Nem titok, hogy Shannen és én bonyolult kapcsolatban álltunk, de alapjában véve ő olyasvalaki volt, akit mélyen tiszteltem és csodáltam. Tehetséges színésznő volt, akit sokan szerettek, és a világ kevesebb lett nélküle. Részvétem mindenkinek, aki szerette őt.

Kevin Smith egy hosszabb Instagram-posztban búcsúzott el Shannen Dohertytől, felidézve közös filmjüket, az 1995-ös Shop-show-t:

Malcolm Ingram [kanadai producer] a felelős azért, hogy Shannen szerepelt a Shop-show-ban. Amikor elmondtam neki, hogy a következő filmem lényegében »a Shop-stop egy plázában«, Malcolm ragaszkodott hozzá: »Akkor igazold le Doherty-t! Ő egy amerikai ikon!« Az is volt, és még annál is több. Shannen igazi tehetség volt, és jó barátom lett (...) A tény, hogy a Shop-show-t választotta a 90210 utáni első produkciójának, *megcsinálta* a filmet. Szeretettel őrzöm az emlékeket, amikor Shannen minden reggel a német juhászkutyáját sétáltatta, vagy amikor pletykált és nevetgélt a felvételek között. (...) Basszus... Túl korán halt meg. Már most hiányzol, Do-Do! Köszönöm, hogy eljöttél velem a plázába –

és a harminc évnyi barátságot is. A kanadai haveromnak igaza volt: te egy amerikai ikon vagy (és mindig is az leszel).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kevin Smith (@thatkevinsmith) által megosztott bejegyzés

(via Hollywood Reporter)