Arnold elmondta, hol lett elcseszve a Terminator Genisys

Csak a T-800-ast kellett volna megtartani, és kidobni minden régi karaktert meg időutazást.

Kedvenc akciósztárunk, a 70 évesen is igencsak fitt Arnold Schwarzenegger a Business Insider-nek adott a napokban egy interjút. Ebben  többek között arról is beszélt, hogy miben lesz jobb a James Cameronnal közösen 2019-re beígért Terminator 6 a 2015-ös Terminator: Genisysnél.

Arnold szerint a T-800-as, vagyis az ő fizimiskáját viselő, szériában gyártott Halálosztó-típus a franchise veleje, mert igen összetett jellem: olyan, mint egy ember, de számos olyan dolgot is képes csinálni, amit az emberek nem.

Ám ahogy fejlődik a technológia, ez a karakter nagyon sebezhető lesz, és ez teszi őt igazán érdekesebbé. A Genesysben a T-800-as egy régimódi fickó volt, akit újra üzembe helyeztek. De itt meg is állt a tudomány, a film nem lépett ki a saját keretéből.

Arnold ugyanis nagyon bízik benne, hogy James Cameron úgy tudja majd megreformálni a Terminator franchise-t, hogy a végeredmény egyszerre fog tetszeni a régi filmek rajongóinak, és azoknak is, akik már egy kicsit unják, hogy a T-800-asnak folyton egy erősebb, gonosz Terminator-modellel kell összecsapnia. Schwarzenegger szerint lenne itt egy tuti sikerrecept:

Csak néhány alapkaraktert kellene megtartani, mondjuk Linda Hamiltont és engem, minden mást ki kell dobni! Felejtsünk el minden korábbi szabályt, idővonalat és szereplőt!

Az új rész tehát Linda Hamilton nagy visszatérésére fog épülni amivel egyúttal zárójelbe is lesz téve a Terminator 3 (meg a folytatásai), hiszen ott pont Sarah Connor koporsójában volt elrejtve a rengeteg fegyver. (via Digital Spy)