Arnold Schwarzenegger nem indít eljárást a támadója ellen

Pedig a férfi hátba rúgta a sztárt – még videó is készült a támadásról!

Mindenki kedvenc Svarcija a napokban Dél-Afrikában, Johannesburgban tartózkodott, egy sportesemény, a saját maga által szervezett Arnold Classic Africa apropóján, ahol egy ismeretlen férfi váratlanul hátba rúgta az éppen rajongói körében szelfizgető színészt.

A támadásról készült videót Schwarzenegger maga is megosztotta a Twitter-oldalán, ahol azonban arra kért mindenkit, hogy ahelyett, hogy erre az „idiótára” figyelnének, aki így akart magának 15 perc hírnevet szerezni, inkább nézzék meg az esemény tehetséges sportolóiról készített videókat.

A sztár azt is leszögezte, hogy nem jelenti fel az illetőt.

„Sokan kérdeztétek, de nem indítok eljárást. Remélem, ez egy vészjelzés volt a számára, és ezt követően helyes útra tereli az életét”

– írta ki Arnie a Twitterre, ahol egy esetleges sérülést illetően is mindenkit megnyugtatott. Mint írja, nem kell aggódni, szinte észre sem vette, mi történt, és ő maga is csak a videóból látta, hogy ami valójában történt, az egy rúgás volt.

A meg nem nevezett támadót egyébként a biztonságiak még a helyszínen leteperték, majd a szervezők átadták a rendőrségnek, ahol már nem volt ismeretlen a személye: állítólag a múltban már több hasonló incidenst is elkövetett. Schwarzenegger pedig nem csak megnyugtatásnak szánta fent idézett szavait, hiszen a szervezők is arról számoltak be, hogy a sztár az eset után sértetlen volt, és jó hangulatban, a tervek szerint folytatta dél-afrikai látogatását.


(via Independent)