Autósmozi nyílt az Árkádban

Augusztus 2-tól már a budapesti Árkád bevásárlóközpontban is mozizhatunk, méghozzá egy autósmoziban!

A pláza autósmozija augusztus 2-tól egy hónapon keresztül várja a filmrajongókat. A szeptember 2-ig tartó program során minden nap más filmet mutatnak be az este 8-kor kezdődő vetítéseken.  Az idén második alkalommal megnyíló autósmozit az Árkád tetőparkolójában találjuk, ahol nemcsak az elmúlt évek sikerfilmjeiből választhatnak az érdeklődők, de olyan korábbi klasszikusok közül is, amit mindenképpen látni kell.

Az ÁRKÁD Autósmozi érdekessége, hogy minden héten más-más tematika szerint válogatják össze a műsort. Így az első héten a könnyedebb nyári filmek kerülnek terítékre, amiket a fantasyk követnek. A harmadik héten Leonardo DiCaprio filmjei következnek, majd a vígjátékok rajongói választhatnak kedvenceik közül, végül pedig a kötelező klasszikusokkal zárul idénre a létesítmény. A teljes filmlista az autósmozi Facebook-oldalán tekinthető meg, ide kattintva.

Leonardo DiCaprio

 

A belépés előzetesen megváltott karszalagokkal történik, amelyek már július 16-tól megvásárolhatók a bevásárlóközpont földszintjén lévő információs pulttal szemben. A karszalag autónként 5.100 forintba kerül, amely összeg tartalmaz egy páros menüt (2x1 liter popcornt és 2x0,5 l üdítőt), valamint egy 5000 forintos vásárlási utalványt is, amely az Árkád több mint 100 üzletében vásárolható le.


(via Mediator)