Az Amerikai pite sztárja benne lenne egy ötödik mozifilmben

A Stiflert alakító Seann William Scott sosem fogja megunni, hogy az ellenszenves figurával azonosítják.

A bemutatásának huszadik évfordulóját nemrégiben ünneplő kultikus tinifilm egyik legemlékezetesebb karakterét hozó színésszel az Entertainment Weekly készített interjút, amiben a sztár elárulta, hogy a figura részben miatta lett olyan, amilyen, mert egy kicsit belenyúlt – annak ellenére, hogy a forgatókönyvet természetesen hihetetlenül viccesnek találta.

„Először nem is voltam biztos benne, hogy el akarom-e játszani ezt a fickót, hiszen akkora egy se**fej.

Aztán arra jutottam, hogy egy kicsit átírok dolgokat, hogy olyan legyen a figura, hogy a nézők utálják magukat, amiért szeretik. Egy bizonytalan srác, aki a szíve mélyén nagyon vágyik rá, hogy szeressék” – nyilatkozta Scott a lapnak.

Az első, 1999-es film sikere után Seann William Scott további három filmben (a hivatalos mozifilmekben, a többi folytatás csak videón, majd DVD-n jött ki) játszotta el az időközben szinte hozzánőtt karaktert. S habár azóta számos más alkotásban szerepelt, egy kicsit sem zavarja, hogy még mindig Stiflerrel azonosítják.

Seann William Scott az első Amerikai pitében. Forrás: InterCom

 

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen régen csak álmodoztam arról, hogy filmekben szerepelhetek, azt pedig sosem reméltem volna, hogy egy olyan figurát formálhatok meg, akire az emberek ennyire emlékeznek. Szóval mindez számomra egy valóra vált álom. Emiatt pedig sosem érzem magam frusztráltnak, ha az emberek felhozzák nekem.

Ő a legviccesebb karakter, akit csak el lehet játszani egy vígjátékban, szóval miért is zavarna?

Ezenkívül nem lennék most itt, nem lenne karrierem, ha nem szerepeltem volna a filmben, és nem alakítottam volna ezt a figurát” – mondta a színész, aki emiatt abszolút benne lenne egy újabb folytatásban, azaz egy ötödik Amerikai pite mozifilmben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy 20th American Pie! #reunited ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) által megosztott bejegyzés,

„Szerintem nagyon vicces lenne Stiflert a negyvenes éveiben látni. Hogy micsoda lúzer lett. Ez lenne a mi verziónk a Loganre. Úgy látom magam előtt a jó öreg Stiflert, mint aki kicsit elhízott, vetkőző srácként dolgozik, Inferno a művészneve, és tűzoltónak öltözve adja elő a számát” – viccelt Seann William Scott. De mi viccen kívül megnéznénk egy ilyen filmet!


(via Entertainment Weekly)