Befejezték a Thor negyedik részének forgatását, oda a pocak

Taika Waititi és Chris Hemsworth Instagramon pózoltak egy menőt.

A bolondos Taika Waititi a Thor: Ragnarökkel újradefiniálta az addig jobbára csak tengő-lengő Thor alakját, és kihasználta Chris Hemsworth remek komikusi vénáját, amit aztán szerencsére a Bosszúállók dupla fináléjában is megtartottak. A Jojo nyuszi óta Oscar-díjas új-zélandi rendezőzseni vehette így kézbe a villámisten önálló filmjeinek negyedik, Thor: Love and Thunder című darabját.

A film forgatását tegnap fejezték be, és ennek örömére Hemsworth és Waititi pózoltak egyet Instagramon. A színész talán az eddigieknél is durvábban kipattintotta magát, ami a Bosszúállók: Végjáték pocakos Thorja után kicsit szomorú, hiszen – bár műpocakot viselt – a szerte a világon élő, kevéssé herkulesi férfiakba öntött önbizalmat, hogy nekik is lehet isteni testük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

 

A filmben visszatér Jane Foster, azaz Natalie Portman, de a Mjölnirrel a kezében mint a Mennydörgés Istennője, Tessa Thompson ismét Valkűrt alakítja, ezúttal Asgard új uralkodójaként, Russell Crowe Zeuszként trónol, de visszatér a Thor: Ragnarök asgardi amatőr színjátszó csapata is, Sam Neill mellett már Melissa McCarthy is tagja a lelkes színtársulatnak. Az aktuális gonosztevőt, Gorrt, az istenölőt a már megint kórosan lesoványodott Christian Bale alakítja.

A filmet  várhatóan 2022. május 6-án mutatják be.