Ebben a fagyizóban pisztácia sosem volt, maximum a csokoládé fogyott ki.
Terence Hillről sokan tudják, hogy Mario Girotti néven született Velencében, azt viszont valószínűleg már kevesebben, hogy egy híres cukrászfamília sarja. A Girotti családnak a Rómától kb. 100 km-re található Amelia nevű kisvárosban volt sokáig fagyizója, amit aztán 1974-ben bezártak.
Idén viszont egy környékbeli cukrászdával összefogva március 30-án újranyitotta a Girotti család a legendás cukrászdát az eredeti helyszínen - írja az Umbria 24. Az eredeti fagyizóban összesen háromféle ízt lehetett kapni: csokoládét, citromot és tejszínt.
Vagyis az életben pont fordítva játszódhatott volna le a híres fagyis jelenet Terence Hill és Bud Spencer között, itt pisztácia nem lett volna soha, és a csoki tudott volna kifogyni.
Az újranyitott fagyizó különlegessége, hogy a család leghíresebb tagja, Terence Hill ihlette a berendezést, valószínűleg népszerű úti cél lesz a színész rajongói körében az ő képeivel díszített, a családja üzemeltetésében lévő, törtelmi jelentőségű fagyizó.
Hogy pontosan mennyi ízzel tér vissza a fagyizó, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a három klasszikus ízen felül lehet kapni eper- és mogyorófagyit is.
A megnyitóról egyébként Terence Hill élőben jelentkezett be, minden idők egyik legkevésbé izgalmas Facebook Live videójával.