Bosszúállók: Végjáték – A kövér Thornak saját neve is volt

A rajongókat meglepte, az érzékenyeket kiakasztotta. Most kiderült, hogy az alkotók még el is nevezték a szokatlan külsőt kapott karaktert.

Korábban mi is írtunk róla, hogy az eddigi legjobban várt Marvel mozinak az volt az egyik nagy fordulata, hogy a Bosszúállók közül a legizmosabb karakter, Thor mély depresszióba esett, kicsit elengedte magát, és eléggé meghízott. Ez a PC Amerikában sokakat felháborított, mivel úgy érezték, hogy az alkotók testszégyenítést követnek el azzal, hogy a túlsúlyt poénforrásnak használják, így mind a forgatókönyvírók, mind a figurát alakító sztár, Chris Hemsworth magyarázkodni kényszerült.

A Kövér Thorként emlegetett átalakult hősről most kiderült, hogy még külön nevet is kapott. A Marvel stúdió ugyanis nyilvánosságra hozta a Végjátéknak az Államokban digitális platformokon július 30-án, Blue-rayen augusztus 13-án megjelenő kiadása extra tartalmainak listáját, és a kimaradt jelenetek, rendezői-forgatókönyvírói audiokommentár és egyéb izgalmak mellett találunk egy Bro Thor (Thor bátyó) című kisfilmet is, ami a tartalomleírás szerint a figura átalakulásáról szól.

Forrás: Fórum Hungary

 

„Thor bátyó. A külseje megváltozott, de a hősiessége megmaradt. Látogass el velünk a kulisszák mögé, és nézd meg, hogy hoztuk létre Thor bátyót!”

– olvasható a leírásban. A karakter meghízását ugyanis nem úgy érték el, hogy Chris Hemsworth valóban meghízott, hanem ügyes kezű maszkmesterek helyeztek rá egy műpocakot és egyéb protéziseket, hogy kövérnek látszódjon, illetve súlyokat raktak a végtagjaira, hogy nehézkesebb legyen a mozgása – ez a sztárnak (ahogy arról korábban szintén írtunk) napi három órát jelentett a sminkszobában.

Extra tartalmak egyébként nem csak a Blu-ray kiadáson várnak a rajongókra, hiszen nemrégiben kiderült, hogy a Bosszúállók: Végjátékot újra bemutatják a mozikban, méghozzá több percnyi plusz jelenettel kibővítve. Az Amerikában ezen a hétvégén debütáló bővített verzió pedig hazánkba is eljut: most érkezett a hír a film forgalmazójától, hogy július 11-től a bővített változatot a magyar mozik is vetíteni fogják. Az extra képsorokat a hazai Marvel rajongók magyar felirattal élvezhetik.


(via Uproxx, Fórum Hungary)