Brendan Fraser halálra eszi magát Darren Aronofsky kedvéért

Készül a Rekviem egy álomért rendezőjének új, eléggé bizarrnak ígérkező filmje.

Darren Aronofsky (A forrás, A pankrátor, Fekete hattyú) Samuel D. Hunter 2012-ben bemutatott színdarabját ülteti át a vászonra. A kritikusok által körülrajongott, és komoly díjakat begyűjtött darab főszereplője egy Idahóban élő 272 kilós férfi, aki a világtól elvonulva, a lakásában eszi halálra magát, miközben meglátogatja az ex-felesége, egy fiatal misszionárius és az elidegenedett, vadóc tinédzser lánya. A forgatókönyvet is a darab szerzője, Hunter jegyzi, aki amúgy a rendező régi rajongója. A főszerepet az a Brendan Fraser alakítja, aki a 90-es évek végén A múmiával berobbant Hollywoodba, de később nem futott be túl nagy karriert.

A múmia

 

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, hogy a filmet Aronofsky állandó munkatársa, Matthew Libatique fényképezi, de az operatőr korábbi nyilatkozata alapján ez is biztosra vehető.

A gyártó a függetlenfilmes horrorok otthonaként ismert A24 stúdió, amely az Örökségtől a Fehér éjszakákon át A világítótoronyig számos kiváló filmet mutatott be az elmúlt években. Aronofsky ugyanakkor először dolgozik velük, előző rendezését, a masszívan veszteséges anyám!-at még a Paramount Pictures égisze alatt forgatta.

via Uproxx / Indiewire