Brutális gyilkossági ügyben fog tanúskodni Ashton Kutcher

A Hollywoodi Hasfelmetsző nevű sorozatgyilkos egyik áldozata 2001-ben a színész akkori barátnője volt.

Még jóval a Mila Kunis-, sőt a Demi Moore-időszak előtt az akkor 23 éves Kutcher még csak az Azok a 70-es évek show révén volt ismert, és egy 22 éves diáklánnyal/táncoslánnyal/kezdő modellel, Ashley Ellerinnel randizott. A kapcsolat nem volt komoly, a rendőrség szerint Ellerinnek sok más viszonya is volt, a végzetes este mindenesetre szeretett volna találkozni a színésszel, aki azonban lerázta.

Az éjszaka folyamán egy későbbi időpontra Kutcher mégis megígérte, hogy odamegy a lányhoz, aki azonban nem nyitott ajtót neki. A sztár azt hitte, barátnője még mindig mérges, amiért korábban nem találkozott vele, de azért biztos, ami biztos, bekukucskált az ablakon. A szobába belesve egy hatalmas vörösbortócsát pillantott meg, ami megerősítette a feltételezését, ezért elhagyta a helyszínt.

Forrás: Ray Tamarra / GC Images / Getty Images

 

Később derült ki, hogy amit Kutcher vörösbornak nézett, az Ellerin szétfolyt vére volt, ugyanis kegyetlen gyilkosa nem kevesebb mint 47 késszúrással végzett vele. A lány ellen elkövetett borzalmas bűntény évekig megoldatlan volt, 2008-ban azonban rájöttek, hogy Ellerin gyilkosa ugyanaz a férfi, akit akkor kaptak el egy másik nő, Michelle Murphy sérelmére elkövetett gyilkossági kísérlet miatt.

Murphyt a Michael Gargiulo nevű férfi szintén meg akarta késelni, de a lány lerúgta magáról, így Gargiulo megvágta magát, áldozata pedig megmenekült. A Chiller Killerként is emlegetett sorozatgyilkos (a férfi légkondiszerelőként dolgozott, innen a név) egyes feltételezések szerint tíz nőt is halálra szúrhatott az évek során, de most csak Ashley Ellerin és két másik nő meggyilkolásával tudják megvádolni. Gargiulo tárgyalása – aki folyamatosan tagad – a múlt héten kezdődött, várhatóan legalább félévig fog tartani, és Ashton Kutcher lesz az egyik koronatanú benne.


(via Uproxx)