Brutális villantás a Grease 2-ben

Negyven év után derült fény az 1982-es, Michelle Pfeiffer és Maxwell Caulfield főszereplésével készült musicalfolytatás egyik statisztája micsodájára.

Az 1978-as kultikus alkotás folytatása annak idején nem volt túl népszerű: sem a kritika nem szerette, és a mozipénztáraknál is bukásnak bizonyult. Most azonban támadt egy kis hírverés körülötte, miután egy YouTuber kiszúrt egy aprócska ruhabalesetet, amit benne felejtettek a filmben.

Justin Root – aki egyébként színészként is tevékenykedik – szerencsére a Twitteren is megosztotta felfedezését.

„Észrevettem egy ruhabalesetet a Grease 2-ben”

– írta ki egy posztban, és a mondat után néhány sokatmondó zöldség emotikont is elhelyezett.


A videó ugyanis, amit Root megosztott, azt ábrázolja, hogy a film egyik jelenetében egy statisztának gátfutás közben kikandikál a sportnadrágjából az, aminek nem lenne szabad. Szegény fickó próbálja is visszagyömöszölni, kevés sikerrel. A negyven év után lelepleződött intim rész természetesen nagyot ment a közösségi médiában.

Sokan adtak hangot annak, hogy rengetegszer látták már a filmet, de még sosem szúrták ki benne ezt az apró kis részletet. Mások nem hitték el, hogy igazi a klip, ezért megnézték saját maguk a filmben (igazi volt). De a legviccesebb az a komment, amelyik arra hívja fel a figyelmet, hogy a statiszta évtizedek óta tudott erről a dologról, és nem szólt róla senkinek, miközben nyilván azt remélte, hogy megúszta a balesetet, és soha nem fog kiderülni. Hát, tévedett.


(via Independent)