Budapesten forog az NCIS spin off sorozata

Az NCIS: Tony and Ziva főszereplői Tony és Ziva, azaz Michael Weatherly és Cote de Pablo lesznek.

Az ifjú Gibbsről szóló NCIS: Origins sorozat mellett egy másik NCIS spin off is készül NCIS: Tony & Ziva címmel a Paramount+ és a CBS boszorkánykonyháján. Az utóbbinak természetesen Tony és Ziva, azaz Michael Weatherly és Cote de Pablo lesznek a főszereplői.

A sorozat érdekessége, hogy Budapesten készül, és már el is startolt a forgatás.

A végeredményt ősszel fogja levetíteni a CBS csatorna (nálunk valószínűleg majd a SkyShowtime streaming platformjára kerül fel, bár jelenleg csak a Netflixen érhetőek el az NCIS-epizódok).

Michael Weatherly, Mark Harmon és Cote de Pablo (forrás: Sonja Flemming/CBS via Getty Images)

 

A Tony és Ziva több évvel azután veszi majd fel a fonalat, hogy a két karakter az NCIS-ben újra összejött, és már Párizsban nevelik közösen a lányukat. Itt Tony egy biztonsági céget (azaz lényegében egy zsoldoscsapatot) vezet, ám amikor megtámadják őket, menekülniük kell árkon-bokron át fél Európán keresztül, miközben megpróbálják kideríteni, ki üldözi őket, és talán végre megtanulnak újra bízni egymásban is.

Gibbs, azaz Mark Harmon nem fog szerepelni a sorozatban, Tony és Ziva azonban nem marad segítség nélkül az új sorozat bűnügyeinek felderítésekor, mivel olyan sztárok csatlakoztak nemrég a stábhoz, mint Isla Gie, Amita Suman, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D’Arcy.

Amiat Suman Claudette-et, Tony cégének profi kütyüfelelősét alakítja, Maximilian Osinski pedig Boriszt, az orosz emigránst, aki a világ egyik legjobb és legnehezebben utolérhető hekkere. Benchicou Martine egy elegáns és ravasz egykori francia hírszerző ügynök lesz, Julian Ovenden egy volt NSA-programozó, aki most az Interpol főtitkára, Terence Maynardot pedig az „élményterapeutaként” dolgozó Dr. Langként láthatjuk majd. Lara Rossi Sophie-t, Tony és Ziva lányának dadusát alakítja (aki nem mellesleg a brit különleges erőknél szolgált), James D'Arcy pedig az Interpol egyik magas rangú tisztviselője lesz. Impozáns karakterbemutató, izgalomban tehát valószínűleg nem lesz hiány!

(via Hollywood Reporter & Variety)