Chris Hemsworth is csillagot kapott Hollywoodban, Robert Downey Jr. viccesen méltatta

Az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans így cinkelte az ünneplő ausztrál sztárt: „Ő a második legjobb Chris.”

Május 23-án Chris Hemsworth is megkapta a névre szóló csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán, a Walk of Fame-en. Az ünnepélyes ceremónián kollégája, Robert Downey Jr. mondott vicces köszöntőbeszédet, akivel számos szuperhősfilmben játszották el együtt Thort és Vasembert a 2012-es Bosszúállók óta.

Forrás: Eric Charbonneau/Getty Images for Warner Bros.

 

Miután fellépett a pódiumra, Robert Downey Jr. azzal kezdte mondandóját, hogy alig várja, hogy láthassa Hemsworth-öt főgonoszként George Miller legújabb Mad Max-filmjében, a Furiosában:

Ez lesz 2024 filmje. Alig várom! Háromszor fogom megnézni.

Ezt követően „figyelemre méltó emberi lénynek” nevezte a kollégáját, akinek „ragadós az ausztrál bája”, majd elmondta: őszintén örül annak, hogy megismerhette őt az elmúlt években. Robert Downey Jr. ezután arról kezdett el beszélni, hogy megkereste a Bosszúállók többi szereplőjét is azzal, hogy néhány szóval jellemezzék Hemsworth-öt. Jeremy Renner, aki Sólyomszemet alakítja a Marvel-filmekben, ezt válaszolta:

Abszurdan idegesítően elképesztő.

A Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson félig tréfásan „érzékeny női főszereplőnek” nevezte Hemsworth-öt, míg az Amerika Kapitányként híressé vált Chris Evans ezt mondta róla:

Ő a második legjobb Chris.

Robert Downey Jr. stand up comedynek is beillő laudációja után maga Chris Hemsworth is elmondott egy rövid beszédet, amelyben megköszönte családja támogatását, majd vigyorogva pózolt a fotósoknak a csillagával. A teljes avatóünnepség itt tekinthető meg:

(via Variety & The Independent)