Csoda, hogy Sharon Stone még életben van

A színésznőnek (akit hamarosan a Ratched című Netflix sorozatban láthatunk) háromszor volt halálközeli élménye – most mind a hármat elmesélte.

Stone a The Sun nevű lapnak mesélt borzalmas élményeiről, amiből a legtöbb gyerekkorában érte. „Amikor 14 éves voltam, csúnyán megvágott egy ruhaszárító kötél, másfél milliméterre a nyaki verőeremtől. Ezenkívül villámcsapás is ért. Az elég kemény volt” – mesélte a sztár.

„Otthon voltam, ahol volt egy saját szökőkutunk. Éppen töltöttem fel vízzel a vas részét, és ráraktam a kezem a csapjára. Ekkor a kútba belecsapott a villám, a víz pedig továbbvezette. Ez odabent történt, és az ütés egészen a konyháig dobott, ahol nekicsapódtam a hűtőszekrénynek.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Szerencsére az anyukám megtalált, és megmentett” – tette hozzá a színésznő, aki ezek után elég gyakran gondolkozott azon, hogy

vajon legközelebb hogyan fog meghalni.

A következő halálközeli élmény ezután 2001-ben érte, amikor stroke-ot kapott, és emiatt nemcsak kórházi ápolásra szorult, de két évre a színészettől is vissza kellett vonulnia.

Azóta Stone szerencsére ép és egészséges, és a színjátszást is folytatni tudta, olyannyira, hogy a 2010-es években rengeteg mindenben láthattuk, és még mindig nagyon foglalkoztatott. Pár éve benne volt Steven Soderbergh Mozaik című bűnügyi sorozatában, majd a rendező Pénzmosó című filmjében is, nemrég pedig Az új pápa című szériában láthattuk. Legközelebb a Netflix szeptember 18-án debütáló Száll a kakukk fészkére-előzményében (szintén egy sorozatban), a Ratchedben láthatjuk viszont.


(via NME)