Daniel Craig elárulta, ki a kedvenc Bond-lánya

A színész választása sokakat meglephet.

Daniel Craig 2006 és 2021 között ötször bújt James Bond bőrébe. A színész előtt olyan nagy sztárok játszották el a 007-es ügynököt, mint Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan. Bond-lánynak lenni pedig mindig is menő volt, és az elmúlt évtizedekben számos színésznő lehetőséget kapott erre: Halle Berry, Eva Green, Léa Seydoux, Gemma Arterton, Monica Bellucci, Olga Kurylenko, Ana de Armas... hogy csak pár nevet említsünk. 

A népszerű színész, Daniel Craig egy régi interjúban hezitálás nélkül bevallotta, neki ki volt a kedvence a Bond-lányok közül:

Diana Rigg. Jó volt az Őfelsége titkosszolgálatában. Ő volt az egyetlen Bond-lány, aki majdnem jobb volt, mint az egész film.”

 

Az Őfelsége titkosszolgálatában 1969-ben debütált a mozikban. A hatodik James Bond-filmben George Lazenby először és utoljára  bújt a titkosügynök bőrébe. Ebben az alkotásban az említett Diana Rigg játszotta Tracy Bondot. Az általa alakított nő volt az egyetlen, akit a 007-es feleségül is vett.

Forrás: Getty Images - Archive Photos / Stringer

 

Forrás: Farout Magazine