Daniel Radcliffe elmesélte, milyen volt a kezéhez ragasztott pisztolyokkal akciófilmet forgatni

Akkor szeretett bele a Guns Akimbo forgatókönyvébe, amikor a 10. oldalon a karakterének fegyverrel a keze helyén kellett vécére menni.

A Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe is díszvendég volt a patinás Torontói Filmfesztiválon. Itt kapta őt mikrofonvégre a The Wrap egy videóinterjú erejéig, amiben többek között arról mesélt, milyen volt a kezéhez kötözött fegyverekkel leforgatni a Guns Akimbo című, furcsa akciófilmet:

Azonnal érdekelni kezdett a dolog, amikor eljutottam a forgatókönyvben a tizedik oldalra, ahol a következő jelenet szerepelt: a karakterem, Miles, akinek fegyverek vannak a keze helyén, megpróbál eljutni a vécére. Ez volt az a pillanat, amikor úgy éreztem, nem is kell több érv, hogy benne legyek a filmben!

A videóinterjúban megszólalt a film író-rendezője, Jason Lei Howden is, aki elmondta: óriási rajongója Schwarzenegger sci-fijeinek, különösen a Terminátornak és a Menekülő embernek, amelyeknek a gép- és médiauralta jövőbeli világa soha sem volt még annyira aktuális, mint ma. Howden ezeknek a nagy klasszikusoknak akart emléket állítani Guns Akimbo című, sötét humorú akcióvígjátékával. A film egy geek videojáték-fejlesztőről szól, aki a nyomasztó közeljövőben egy átmulatott éjszaka után azon kapja magát, hogy egy őrült médiamogul (Ned Dennehy) fegyvereket műtött a keze helyére, és bedobta a szadista Skizm tévécsatornán élőben közvetített, halálos gladiátorjátékba, ahol mindenki annak drukkol, hogy a show első számú sztárja, Nix (Samara Weaving) látványosan feltrancsírozza főhősünket. (via The Wrap)