Darren Aronofsky csodás, véres filmplakáttal köszöntötte az édesanyákat

A legtöbb normális ember általában virággal köszönti anyukáját május első vasárnapján. Aronofsky több szempontból is megtörte a hagyományt, és készülő, Mother című filmjének új, véres-szíves plakátjával kívánt boldog anyák napját.

A Fekete hattyú rendezője egy fotórealisztikus plakáttal igyekezett szebbé tenni az anyák napját, amin Jennifer Lawrence tart a kezében egy szívet, amit az előző pillanatban tépett ki a mellkasából. A színésznő gyönyörű selyemruhában, egy apró félmosollyal az arcán kínálja saját szívét egy Ferdinand Bauer-típusú virágos motívumokkal díszített háttér előtt.

A Mother (Anya) című film egy pszichothriller lesz, melyben Jennifer Lawrence mellett Javier Bardem Kristen Wiig, Ed Harris és Michelle Pfeiffer fog szerepelni. A film középpontjában egy házaspár áll, akikhez hívatlan vendégek érkeznek, és a történések próbára teszik a pár békés, jól megszokott életüket.

Aronofsky producerként részt vett a Jackie című életrajzi film munkálataiban, rendezőként viszont utoljára 2014-ben mutatott be filmet, a bibliai témájú Noét Russell Crowe-val a főszerepben.

 

via Deadline