Dave Bautista elárulta, hogy miért változott meg a külseje

Volt, aki már betegségre gyanakodott.

Nagy feltűnést keltett Dave Bautista, amikor részt vett a Gia Coppola által rendezett új filmjének premierjén a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. Nemcsak azért, mert nőies szabású Gucci-öltönyt, fekete tank topot, illetve gyémánt- és gyöngysorokat viselt, hanem mert vékonyabbnak tűnt.

Az egykori pankrátor nemrég azt nyilatkozta Chris Van Vliet műsorában, hogy radikális fogyása a színészi karrierjének tudható be, főként azért, mert nem akar túl "zavarónak" tűnni, amikor a normálisabb testalkatú társaival szerepel egy jelenetben.

"Azért kezdtem el karcsúsítani magam, mert nagyon nagyra nőttem egy szerep kedvéért. Kényelmetlenül nagyra. A Kopogás a kunyhóban idején több mint 140 kiló voltam... Nagyon gyorsan híztam meg, és örökkévalóságig tartott, mire le tudtam adni a felesleget."

A színész úgy döntött, hogy ideje lefogynia, és ahogy a kilók lementek, rájött, hogy nemcsak lelkileg érzi magát jobban, hanem a filmvásznon is természetesebbé vált.

"Minél többet adtam le, annál jobban néztem ki a többi színész mellett. Még mindig elég nagy darab vagyok, a 193 centimmel és a 109 kilómmal egy átlagos színész mellett úgy nézek ki, mint egy gorilla, és ez zavaró

- mondta Bautista, hozzátéve, hogy valószínűleg le fog még dobni néhány kilót, és továbbra is keményen edz.

Annak ellenére, hogy Bautista túl nagynak érezte magát a filmben, az M. Night Shyamalan rendezte Kopogás a kunyhóban váltást jelentett a karrierjében. Ahogy a GQ magazinnak 2023-ban elmondta:

Csak egy kib*szott jó színész akarok lenni. Egy elismert színész."

via: Variety