Doktor Szöszi ismét visszatér

Reese Witherspoon már évek óta hangoztatja, hogy szívesen bújna újból Elle Woods bőrébe. Most végre tárgyalnak is vele az MGM-nél a Doktor Szöszi 3-ról.

Ha minden jól megy, a sztár nemcsak Doktor Szösziként térne vissza, de Hello Sunshine nevű produkciós cégén keresztül az egyik producere is lenne a folytatásnak.

Witherspoonon kívül az eredeti, 2001-es film producere, Marc Platt és a Kirsten Smith – Karen McCullah írópáros is (akik Amanda Brown regényét adaptálták) újra csatlakozna a stábhoz.

A Doktor Szöszi annak idején hatalmas sikert aratott: világszerte 141,8 millió dolláros bevételt hozott, így 2003-ban bemutatták a második részét is, amely szintén szépen teljesített a mozikasszáknál (124,9 millió dollár világszerte).

Reese Witherspoon idén áprilisban. Forrás: Steve Granitz / WireImage / Getty Images

 

Ami pedig Reese Witherspoon produceri részvételét illeti, a színésznőtől eddig sem állt távol ez a szerep sem, hiszen már a Doktor Szöszi 2-nek és a Doktor Szöszik címmel készült spin-offnak is ő volt az egyik executive producere, illetve producere, ahogy nemrégiben saját sorozata, a Hatalmas kis hazugságok gyártásában is hasonló szerepkörben vett részt, a színészi feladatok mellett.


(via Variety)