Dwayne Johnson és Jason Statham jövőre saját Halálos iramban-filmben akciózhat

A népszerű autós brandhez az Atomszőke rendezője készít spin offot.

A Universal stúdió tovább építgeti a képregényfilmes áradat közepén a saját franchise-birodalmát: bár a szörnyes univerzum befuccsolt a Múmia sikertelensége miatt, a dollármilliárdokat kaszáló Halálos iramban-széria 2019-ben egy spin off filmet kap. Ráadásul ennek Dwayne Johnson lesz a főszereplője, aki 2017-ben a legtöbb pénzt hozó sztár volt, a neve biztos bevételt jelent a nagy stúdióknak.

A spin off rendezője az egykori Bourne-kaszkadőr, David Leitch lesz, aki az elmúlt években olyan akciófilmeket vezényelt le, mint a John Wick, a magyarországi helyszíneken forgatott Atomszőke és a hamarosan mozikba kerülő Deadpool 2. Az új Halálos iramban-produkció két főszereplője Dwayne Johnson szuperzsaruja mellett a bérgyilkos lesz, akit Jason Statham alakított az eddigi részekben, és aki elég sok látványos bunyót lenyomott a Sziklával, úgyhogy itt is biztosan jó páros lesznek.

A spin off forgatókönyvét Chris Morgan szállítja, akinek zsinórban ez lesz a nyolcadik Halálos iramban-filmje. Már a premierdátumot is kitűzte a Universal stúdió: 2019- július 16. (via Hollywood Reporter)