Egy helyen az összes nagy női sztár

Új előzetes érkezett a női Ocean's Elevenhöz. Sandra Bullock és Cate Blanchett nagyon menő – és ők csak kettő a nyolcas hölgykoszorúból.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a magyar mozikba június 7-én érkező Ocean's 8: Az évszázad átverése egyszerre működik a Steven Soderbergh-féle Danny Ocean-filmek folytatásaként és spin-offjaként, hiszen ezúttal nőkre igazítva tárul elénk a heist movie.

A Sandra Bullock által alakított Debbie Ocean Danny Ocean (George Clooney) húga, aki folytatja a családi hagyományokat, és már öt éve, 8 hónapja és 12 napja tervez egy nagy balhét: az évszázad rablásának célpontja egy 150 millió dollár értékű gyémánt nyakék, amit egy világhírű színésznő (Anne Hathaway játssza) visel majd a híres-neves Met gálán.

A cél érdekében Debbie is csúcsszakértőkből álló szupercsapatot gyűjt maga köré,

csak persze Matt Damon és Brad Pitt helyett az ő bandája csupa csajból áll:

ahogy az a legfrissebb előzetesből is kiderül, a főhősnő csapatát erősíti legfőbb szövetségese, Lou (Cate Blanchett), egy ékszerész (Mindy Kaling), egy utcai szélhámos (Awkwafina), egy biztonsági szakértő (Sarah Paulson), egy hacker (Rihanna), egy divattervező (Helena Bonham Carter) – és bizony-bizony, még az Anne Hathaway által hozott díva is Debbie beépített embere.

Az előzetesben sajnos nem látható, de a film IMDb-s adatlapjáról kiderül, hogy az Ocean's 8-ben tiszteletét teszi a Danny Ocean-filmekből Matt Damon és Carl Reiner is. A felsoroltakon kívül pedig Dakota Fanning, Olivia Munn, Katie Holmes, Jaime King, Kim Kardashian, Kylie és Kendall Jenner is látható lesz – hiszen ahogy a Met gála, úgy a film is tele lesz női sztárokkal.


(via Uproxx)