Egy majom fogja Robbie Williamst alakítani az önéletrajzi filmjében

A legnagyobb showman rendezője, Michael Gracey zenés filmet készít az angol énekes életéről.

A hír alapjáraton valószínűleg csak az angol énekes rajongóit hozná lázba, de van egy különlegessége is a produkciónak: Williams nem fog benne feltűnni, egy CGI-majom alakítja majd őt. A rendező egy interjúban csak annyit árult el a filmről, hogy „nagyon eredeti” lesz. „Emlékszem gyerekként azokra a filmekre, amelyek teljesen lenyűgöztek a moziban, mert olyasmit mutattak, amit korábban még soha nem láttam. Azt akarom, hogy az én filmem közönsége is ugyanezt élje át.”

A rendező állítása szerint a fantasybe illő epizódokat egy realisztikus háttérbe illeszti bele, és a zenei betétek is ennek a koncepciónak a jegyében készülnek. Az énekes dalai nem az albumokon hallható verzióban szólalnak majd meg, hanem mindegyiket újra felveszi, hogy tükrözze a karakter aktuális érzelmi állapotát. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amikor az énekes épp mélyponton van, akkor nem bohém showmanként adja elő a dalokat, hanem elcsukló hangon, a capella stílusban.

A Better Man az ígéretek szerint nemcsak azt mutatja be, hogy miként lett Williamsből a Take That énekese, majd még nagyobb szupersztár, de életének azokat a mélypontjait is, amikor a különböző függőségeivel küzdött.

Williams legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor bejelentette, hogy új bandát alakít az egykori Take That-tagok nélkül, illetve az is kiderült, hogy 20 évvel közös daluk, a Kids után újra kollaborált Kylie Minogue-gal.

via: NME